Goodyear renkaat

Auto Terhi Auer Tammikuu 22, 2017 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Renkaat ovat hyvin tärkeitä auton, joten on tärkeää ostaa hyvä sarja renkaita autoosi. Kun ostat renkaat, sinulla on valita useita merkkejä ja tunnettu brändi on Goodyear, yli 100 vuotta vakiintunut brändi. Kanssa rahaa hän lainasi hänen veljensä Frank Seiberling vuonna 1898 osti ensimmäisen tehdas. Tämä nähtiin myös alku Goodyear Tire. Kaupunki jossa tehdas oli oli pieni, tuntematon ja oli vain pääsee rautateitse. Kaikki raaka-aineet, kumia ja puuvilla olivat myös pitkiä matkoja rautateitse voidaan kuljettaa. Frank Seiberling nimetty kaupunki, jossa hän oli ostanut hänen ensimmäinen tehdas, kun rohkea edelläkävijä Charles Goodyear. Goodyear alkoi kolmetoista työntekijöiden tuottaa linja polkupyörän ja kuljetus renkaat. Tämän jälkeen tehdas vain tulla menestyväksi ja tulla ?? maailman suurin rengastehtaan. Goodyear on tuhansia läpimurtoja, uusia keksintöjä, innovaatioita, parannuksia ja uraauurtava ensimmäisiä ansiokkaasti. Tänään, Goodyear on edustettuna kuudella mantereella, joiden liikevaihto on jopa viisitoista miljardia dollaria. Paitsi että tämä liike renkaat Goodyear tuotemerkki, yhtiö tekee myös renkaita tunnettuja tuotemerkkejä Dunlop, Fulda, Lee, Debica, Sava ja Kelly.

Tyypit renkaat

Goodyear on erilaisia ​​renkaita tehty jotka on jaettu eri luokkiin. Kukin luokka on edelleen jaettu eri tyyppejä ja malleja.
  • Talvirenkaat; Goodyear on tuottanut useita talvirenkaat lukien Ultra Grip 6, Ultra Grip 7 ja Ultra Grip 7+. Nämä renkaat on suunniteltu erityisesti talviolosuhteissa ja on parasta käyttää, kun lämpötila laskee alle seitsemän astetta. Nämä renkaat tarjoavat hyvän pidon lumisilla ja jäisillä teillä.
  • All Seasons renkaat; Lisäksi Goodyear on myös useita kaikki-kitkarenkaat markkinoilla. Kuten nimi kertoo, nämä ovat renkaat, jotka sopivat kaikkina vuodenaikoina. Joitakin esimerkkejä Goodyear kaikki kauden renkaat, Eagle Vector EV-2, Vector 4 Seasons ja Eagle Vector EV-2 +.
  • Kesärenkaat; seuraava talvirenkaat ja kaikki kauden renkaat Goodyear on kehittänyt useita kesärenkaat ja tuotettu. Joitakin esimerkkejä tämän luokan Eagle NCT 5, Hydra Grip, huippuosaamista ja Eagle F1 GS-D3.

Goodyear talvirenkaat

Turvallisen ajon on oltava. Kaikissa olosuhteissa ja kaikissa sääolosuhteissa sinun autosi on luottavainen ja myös sinulla on varauduttava kaikkiin säällä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että on suositeltavaa talven asentaa ns talvirenkaat. Ajon talvella sää voi aiheuttaa vakavaa vaaraa. Lumi, jää ja näkymätön pakastumassa alueilla voi aiheuttaa auton menettää pitoa tiellä, jossa kaikki mahdolliset vakavat seuraukset. Estääkseen tämän mahdollisimman paljon, eri rengasvalmistajien kuten Goodyear, kehitetty ns talvirengas. Tämän tyyppisissä renkaissa antaa sinulle hyvä kuljettaja ja ajoneuvon hallinnan aikana kaikenlaisiin talven. Alankomaissa ei ole pakko tehdä talvirenkaat autosi, mutta se on varmasti suositeltavaa. Joissakin naapurimaissa tällaista velvollisuutta teki lisäys.

Tarjonta ja mallit

Goodyear on monenlaisia ​​talvirenkaat.
  • On Ultra Grip 7+ joka sekä märkä- ja lumisen tien pinnan on paljon pitoa ja Ultra Grip Performance vaativiin kuljettajia. Tämä bändi yhdistyvät erinomainen suorituskyky ja pito kovimmissa talviolosuhteissa.
  • Onko sinulla nopea auton ja ajaa enimmäkseen maanteillä, niin Goodyear Eagle Ultra Grip GW-3 talvirengas on paras vaihtoehto. Tämä talvirengas on suunniteltu erityisesti nopeiden autojen ?? n, ja on parantunut suorituskyky sekä märillä ja kuivilla pinnoilla.
  • Eagle Ultra Grip on saatavilla myös SUV ja 4x4 ajoneuvoja. Tämä sidos takeita tällaista raskaampien ajoneuvojen ?? s edelleen optimaalisen pidon ja pitoa kuivalla, märällä ja lumisilla teillä.
  • Haluatko off-road talvirengas tämän tyyppinen auto, sitten Goodyear Wrangler Ultra Grip talvirengas sinulle.
  • Lopuksi Goodyear on myös hyvä talvirenkaat jos säännöllisesti kuljettaa raskaita kuormia, Goodyear Cargo Ultra Grip 2. Tämä talvirengas on erityisesti suunniteltu antamaan vakaa ratsastaa raskaampia kuormia. Tämä tyyppi on myös saatavana G124, joka on kaikki teräksestä ruhon, ja valinnaisesti voidaan varustaa piikeillä.

Goodyear myynti osoitteet

Koska Goodyear tunnettu brändi ja on edustettuna kuudessa eri maanosassa ei ole niin vaikea löytää kaupasta tai auto myymälä, jossa renkaat tämän tuotemerkin myydään. Alankomaissa, löytyy eri myyntipisteissä tämän merkin. Esimerkki myyntipisteen Alankomaissa Kwik Fit. Kwik Fit on markkinoija eri tuotemerkit ja renkaat. Paitsi että tämä yritys myy renkaita Goodyear, kuten renkaat Pirelli, Bridgestone, Michelin ja paljon muuta merkkejä renkaita myydään Kwik Fit. Lisäksi eri myyntipisteissä Alankomaissa, on myös useita verkkokauppoja löytää missä Goodyear renkaat myydään. Esimerkki verkkokauppa on rengas myymälä, jossa online-valikoima eri merkkien voivat tarkastella renkaita ja voi tilata suoraan verkosta.
(0)
(0)