Fibromyalgia näkyy aivoissa

Terveys Ahvo Koskenniemi Tammikuu 22, 2017 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Uusi tutkimus osoittaa, että fibromyalgia näkyy aivot. Tutkimukset 30 naista, joista 20 fibromyalgia on nähdä muutoksen verenkiertoa.

Mikä on fibromyalgia?

Fibromyalgia on sairaus, joka liittyy kroonista kipua. Yleensä, fibromyalgia luokitellaan lihas reumaattiset häiriö. Ehto on yleisintä naisilla vuotiaita 20-60 vuotta. ZJJ kokea krooninen kipu, väsymys, päänsärky ja jäykkyys lihaksia, joka on samanlainen kuin migreeni. Kuitenkin, kun jatkamme lisätietoja tästä tilanteesta on tullut, se on nyt luokitellaan usein eräänlainen välittäjäaine toimintahäiriö. Välittäjäaineet ovat kemikaaleja, jotka on tuotettu aivot "sanoa" kehon mitä tehdä.

Diagnoosi

Aluksi aloitat oireita lääkäriin. Tämä aluksi lopettaa kipulääkitys. Lopulta kutsutaan Reumatologi. Opinnot alkavat tässä asiassa yli. Kuitenkin röntgenkuvat, ultraäänitutkimuksia ja verikokeet ei näytä mitään "poikkeama". Ihmiset ovat usein lähetetään kotiin lääkkeiden minkäänlaista syy mutta vain yrittää hoitaa oireita. Usein diagnoosi fibromyalgian tehdään perusteella vastauksen. Tämä prosessi voi kestää vuosia. Toinen menetelmä on esteitä. Mukaan lukien erityiset esteitä niskan, hartioiden, lannerangan alueella ja lantion. Paine kohta katsotaan positiiviseksi, jos potilas osoittaa, että paine kyseisessä paikassa sattuu. Testin tulos on positiivinen jos yksitoista kahdeksantoista tarjouksen pistettä satuttaa.

Fibromyalgia näkyy aivoissa

Uusi tutkimus aivojen skannaa osoitti, että fibromyalgia potilaille nähdä epänormaali verenkiertoa.
Tutkijat University Medical Center Marseillessa ajatella, että fibromyalgia liittyy ongelma käsittelyä kipua koko aivot. Potilaat osoittavat muutoksen veren virtausta, jota ei voida nähdä ilman oireita potilailla. Enemmän taakka potilaan oireiden, sitä suurempi poikkeama veren virtausta.
Tutkimusta varten tutkittiin 30 naista yhteensä, mukaan lukien 20 naista fibromyalgia. Fibromyalgia potilaat osoittavat muutosta veren virtausta, mikä loput 10 naisia, joilla ei ole valituksia ei nähtäväksi.
Alkuperäinen artikkeli on englanti: Fibromyalgia Real taudin ??, ?? Tutkimus osoittaa,
(0)
(0)