Ferragudo ja sen ympäröivä Algarvessa

Viihde Helka Kivi Tammikuu 22, 2017 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Portugalin etelärannikolla on monia ihania kaupunkeja. Erityisesti vanha satama sivustot ovat tutustumisen arvoisia. Yksi näistä paikoista on Ferragudo, sijaitsee suulla Rio Arade koko modernin kaupungin Portimao. Niille, jotka haluavat tehdä ainutlaatuisen kuvan viehättävä kaupunki vesi voi nauttia täällä. Kävellä kapeilla kaduilla tyypillisiä portugali talot on kokemus.

Autolla saapuvat

Otetaan suuri moottoritien ja A22 kautta exit 6 Lagoa. Sitten he matkustavat Calvario ja Parchal Ferragudo. Juuri ennen kävijä saapuu vanhankaupungin Ferragudo, hän menee rannalla oikealle, joka helposti voi pysäköidä.

Ihanteellinen kuva

Edellä paljaat ranta auto on ihanteellinen paikka kuvata kaupunki Ferragudo. Cascade kaupungin nousee yli vesi: valkoiset talot, punainen katot, veneet kaikki värit, kirkko ja linna voi ikuistaa filmille. Joka kerta valo muuttuu ja valoisa auringonlasku tulee pehmeä vaaleanpunainen hehku yli kaupungin. Katso liitteenä kuva ?? s. Via Street View on hyvä tutustuminen kaupunkiin.

Kävely vanhassa kaupungissa

Kävellä kaupungin vie läpi pieniä katuja ja paljon portaita. Suurista kirkon mäellä tarjoaa upeat näkymät lahden Rio Arade ja linnan eteläpuolella kaupungin. Siellä täällä ovat tyhjiä ja huonokuntoisia pieniä taloja, jotka ovat niin tyypillisiä Etelä-Portugalissa. Ne ovat asuinkelvottomaksi ja usein nousta ylös. Usein eripuraisuutta perheen yli perintö, löytyy kaikki etelärannikkoa pitkin huonokuntoisia taloja.
Pitkin sisävesikalastajien ovat kiireisiä heidän pieniä kalastusaluksia ja verkkoja.

Ravintolat

Pikkukaupunki niin ?? n 2000 asukasta on monia ravintoloita kaikki muodot ja koot. Hyväpalkkainen ravintoloita, kuten pitkin satama R. Infante Santo, on suositeltavaa varata etukäteen. Vuonna lämmin kausi, fine dining Placa Rainha Dona Leonor.

Rannikolle

Edellä yksi silta käänny vasemmalle heti ja seuraa M 530.
Lopulta he pääsee R. da Hortinha: Restaurante Rei das Praias päälle kalliolta. Albufeira Sagres, että pitkälle länteen, on kaikkialla pieni intiimi rantoja glittered kallioperään meressä.
Portugalin yleensä vierailla rannoilla myöhemmin iltapäivällä, kun aurinko on menossa pudota. Jotkut rannat ovat vaikea päästä. Usein on laskeutumaan portaita tai jyrkkä polku rantaan on jalka kallioita.

Retkiä Ferragudo

Historiallinen kaupunki Silves

Muinainen kaupunki Silves on 33 km länteen Albufeira ja pohjoiseen Ferragudo. Muinaisina aikoina se oli pääkaupunki Algarvessa. On Arade joki on roomalainen silta. Kirkko mäellä on laiminlyöty sisällä. Hieman kauempana voit vierailla punainen kivi linna istua korkealla kaupunki kohoaa. Tässä ristiretkeläiset kävivät niiden taistelussa maurien.

Foia, komeat näkymät

Tästä paikasta voi ajaa Monchigue, suurin kaupunki maan. Hieman kauempana on Foia. Tästä vuori on panoraama näköala kirkkaalla säällä yli paljon Algarve! Myös kesällä se voi olla aika kylmä täällä.
Matkan varrella voi nähdä korkin puita kaikkialla, että kuoritaan välein yhdeksän vuotta. Siksi puut kantavat numero. Portugali on suurin viejä korkki. Juuri muokannut puut on tumma kuori. Siellä täällä voi nähdä suuria kasoittain Cork yrityksiä, joissa korkki käsitellään.

Satama Lagos

Lagos sijaitsee rannikolla etelään Silves ja Albufeiran on etäisyys 51 km. Viehättävä vanhakaupunki ja vaikuttava muurien. Torilla Praca Dom Henrigue Infata patsas prinssi Henrik Navigator ja vastapäätä tämä on niin sanottu Mercado, rakennus rautaportti alareunassa, jossa Eurooppa alkoi orjakaupan.
Lagos on pitkä laiturin, jossa voit nauttia istuu penkillä tulon lähtevän aluksia. Eteläpuolella kaupungin loistivat pieniä rantoja ja pysäköintitilaa on usein riittävä. Matkailukausi, kävijät voivat purjehtia kanssa veneitä, jotka menevät pitkin kaunista kallioperään.

Kallioita Sagres

Länteen Lagos on Sagres on äärimmäisen Lounais-kärki Portugalin. Tässä näköalapaikka ovat edelleen vanha linnake, joka on nyt muuttunut majakka. Hotellissa on ravintola ja hotelli. Kalliot ovat yli 70 metriä korkea! Sininen meri valkoinen vaahto kaatuu vastaan ​​kiviä. Näköala merelle ja rantaviiva on henkeäsalpaava!
(0)
(0)