FC Barcelona: ei aina kaunein jalkapallo

Urheilu Tiia Kankkunen Toukokuu 26, 2017 0 18
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
FC Barcelona palvotaan koko maailmassa. Katalonian Club pelaa paras ja kaunein jalkapalloa ja poimii otsikko jälkeen otsikko. "Blaugranas" myös kokenut vähemmän jaksoja, jolloin mitään palkintoja voitettiin ja jalkapallo ei aina houkutteleva. Oli vuosina, joina maailman häpeä puhui pelata Barca.

 FC Barcelona: Messi ja enemmän

FC Barcelona on pitkään ollut tunnettu kauniista jalkapalloa. Dream Team Johan Cruyff on monet edelleen verkkokalvolle. Ja tähdet eivät ole puhallettu Nou Camp? Cruyff, Neeskens, Alan Simonsen, Michael Laudrup, Stoichkov, Romario, Ronaldo, Bernd Schuster, Hans Krankl, Marc Overmars, Luis Figo, Diego Maradona, Ronald Koeman, Patrick Kluivert, Frank Rijkaard, Ronald ja Frank de Boer, Ronaldinho, Eto " O, jne. Ja olemme nyt aikakauden Xavi- Iniesta-Messi. El Barça pidetään paras ja kaunein jalkapallon maailmassa. Miten muuten näki Barcelonan-maailma näyttää vuonna kahdeksankymmentäluvulla. Jalkapallon huusi häpeä jalkapallon kyseisenä ajanjaksona. Otsikot noina vuosina eivät valehtele. "Barcelona potkiminen rinnalla Spurs" ja "Barcelonan jalkapallo poimii Cupista terrorilla." Tiimi koostui seuraavat pelaajat: Urruti, Gerardo, Migueli, Alesanco, Manolo Sanchez, Moratella, Esteban, Simonsen, Quini, Carrasco. Suurin bandit oli yksi migueli, jalkapallo Migueli nimi, alias Tarzan. Migueli, Tarzan tunnettu voimakas ulkonäkö, tuli yli Etelä-Espanjassa. Migueli nimettiin peli raportteja ja kutsutaan "Street Fighter". Ei ainoastaan ​​Barcelonan puolustaa itseään tällä tavoin. Barcan Diego Maradona oli vuoteen Goicoechea- "Butcher Bilbao'- potkittu sairaalassa. Ja Real Madrid tuolloin oli myös joitakin väkivaltaisia ​​pelaajia kuten Camacho, lempinimeltään "Razor".

 Asiakirjat

Välikohtauksia ei lasketa. Painopiste on numeroita. Kun liigan otsikko vuonna 1960, kesti vuoteen 1974 seuraavan liigan voitti. Sitten kerran 80-luvulla, kun kultainen yhdeksänkymmentä vuotta aanbraken neljä otsikot peräkkäin. Ensimmäinen Euroopan Cup ensimmäinen valloitti vuonna 1992- että meni läpi elämän "unelma Team'- tämä oli myös viimeinen nimellä Euroopan Cupin 1. Barcelona voitti Mestarien liigan vuonna 2006, 2009 ja 2011. Vuonna 1978 ja 1982, voitti Euroopan cupin kaksi.

 Ulkomaalaiset

FC Barcelona on aina tiennyt ulkomaisia ​​vaikutteita. Klubi on myös perusti sveitsiläinen Hans "Johan" Gamper. Englantilainen Walter Wild oli ensimmäinen presidentti. Alkuvuosina oli vain Sveitsin ja Britannian ensimmäinen joukkue. Vuoden ensimmäisen onnistuneen kauden 20s Barca oli myös Unkarin tähtien alla: Franz Platko. Suurin voitto Nemesis Real Madrid, oli mahdollista ansiosta hattutempun Argentiinan Mateao Nicolau. Fifties ja kuusikymmentäluvun kunniaa Barca voisi mainita Unkarin Ladislao Kubala riveissä. Alle Argentiinan valmentaja Helenio Herrera Barcelona kahdesti voittanut Euroopan cupin II. Seitsemänkymmentäluvun olivat vuoden Hollannin valmentaja Rinus Michels, Johan Cruyff ja Johan Neeskens. Lisäksi ensimmäisen liigan otsikko - in 1974- vuotta historiallinen 0-5 voiton Real Madrid. Johdolla Johan Cruyff n Dream Team luotiin. Ronald Koeman ampui Barcelona vuonna 1992 ensimmäisen Euroopan cupin 1. Alle englantilainen Bobby Robson oli Euroopan Cup II valloitti.

 Messi

Barcelona voittaa nykyään pääasiallisesti huolehdittava Messi, Lionel Andrés Messi täysin Cuccittini. Messi syntyi Rosario Argentiinassa. Hän omistaa vieressä Argentiinan myös Espanjan kansalaisuus. "Leo" pelaa vuodesta 2004 puna-sininen väri Barcelonassa. Lionel Messi tulee FC Barcelona Nuorten Akatemia, La Masia ", jossa hän soitti muun Fabregas ja Pique. Messi debytoi alle Frank Rijkaard. Koska 16-vuotias oli nuorin ensimmäistä kertaa pelaaja Katalonian Club. Messi taukoja ennätysten. Kun hän läpäisi legendaarinen Gerd Müller tuli ensimmäinen pelaaja neljä kertaa "Golden Ball" paras pelaaja maailmassa ja tällä kaudella kaikissa kilpailuissa teki 42 kertaa. Messi ympäröi pala palalta rasvoetballers kuten Iniesta, joka on kotoisin Etelä-Espanjassa. Kuinka kauan tämä uusin Dream Team pitää kukaan tiedä tilassa. 4-0 voiton AC Milan Mestarien liigan on uusi kohokohta nykyhistorian Barca.
(0)
(0)