Estäminen ja kuivatuksen käynnissä Jännevammojen

Terveys Henriikka Ahokainen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Running edelleen suosiotaan. Myös hyvät näet useammin ravissa matkan varrella. Ja molemmat sukupuolet osallistuvat monet käynnissä tapahtumia järjestetään. Tämä edellyttää tiettyä terveysriski, koska kerran meillä maistaa peli, haluamme edes ottaa liikaa riskejä ja on vahinko piilee.

Running vammat yleinen ilmiö

?? N 25% juoksijoita osuma ennemmin tai myöhemmin loukkaantuu. Tutkimuksen mukaan ihmisen liikkumisesta tiedemies Ida Buist, loukkaantumisriski ei vähennetä kouluttamalla hiljaisempi. Tämä ilmi tutkimuksensa vuonna 2008 Groningenin yliopistossa, jossa hän sai hänen PhD. Alle vahinkoa, tässä tutkimuksessa myös ymmärtää, että sinulla on vain yksi tai kaksi päivää ei juosta. Lihavia miehiä, jotka olivat alkaneet hiljattain aiheuttamiin suurin riskiryhmä. Mutta tutkija suosittelee urheilun käynnissä takia terve vaikutuksia sydän, keuhkot, verisuonet, liikalihavuus jne.

Syy käynnissä vammoja

Useimmat vammoja ylikuormitus. Emme puhu enimmäkseen jänteet, nivelet ja lihakset voivat ärtyä, jonka jatkuva kuormitus. Normaalissa kävely ei loukkaantunut, koska shokki kuormitus on alhainen. Mutta käynnissä elimistö joskus kohtaavat kuormien jopa 6 kertaa oman kehon paino. Lisäksi lihakset aikana käynnissä ovat paljon enemmän valtaa supistui kuin normaali kävellä. Tuloksena on räjähdys vallan lihaksia, jotka on myös huono vaikutus jänteet ja nivelsiteet, jotka yhdistävät kuten alalla luuston ja lihasten keskenään. Vain jos kuuntelet tarkkaan kehon ja tasaisesti hidastuu kun tuntuu oudolta vihlaisu, voit välttää vammoja kohtuullinen. Ja jos olet juoksija intensiivinen se on myös hyödyllistä joskus vierailla urheilu hieroja joka tuntee lakeja käynnissä.

Tyypillisiä käynnissä vammoja alueella jänteet:

Runners Polvi tai Iliotibial bändi Kitka oireyhtymä
Eli Iliotibial bändi on ylikuormitettu. Se on jänne levy ulkopuolella reiteen. Kun tämä jatkuva jänne hieroo yli pullistuma ulkopuolella polven yläpuolella, luoda ärsytystä. Sen seurauksena, kipua, että sijainti ja mahdollisesti myös säteilyn ympäröivälle alueelle, kipu voi olla sellainen, että käytössä ei ole enää mahdollista. Hyvä joustava uudet juoksukengät voi antaa parantaminen ja on myös ulottuu ehkäisyyn. Nimittäin:
  • lepäämällä kyynärpäät pöydällä,
  • vähän luuston polven,
  • jalka vinottain ennen,
jolloin voit laajentaa ulkopuolella jalka.
Levy jänteen tulehdus
Jalkojesi alla on välillä varpaat ja kantapään luun jänne levy, plantar kojelauta. Seurauksena tulehduksen ylikuormituksen voi esiintyä pisteen välinen kiinnitys kantapään luun ja jänteen. Tämä vahinko on myös syy valitusten, kantapää kannustaa, ja ovat siten suunnilleen yhtä. Nimittäin, kivulias kantapää, ja jäykkä tunne jalka alussa harjoitus. Etenkin juoksijoille kanssa overpronation suhteellisen usein vaikuttaa. Erityinen pohjallinen voi auttaa. Ei liian kauan läpi mutta nopeasti ryhtyä toimenpiteisiin lisätä todennäköisyyttä täydellinen parannuskeino.
Achilles Tulehdus
Kummallista, suurin ja vahvin jänne elimistössä muutenkin varsin haavoittuva. Noin 8% kaikista käynnissä vammoja koostuvat valituksia tällaisten valitusten tai jänne alueen ympärille jänne. Ensimmäiset merkit vahingon ilmenevät jäykkyys jänne. Jos mitään huomiota näihin signaaleihin vietti jäykkyys muuttuu kipua ajon aikana ja lopulta luo krooninen kipu. Käynnin aikana sattui vakavia valituksia, jotka voivat johtaa tulehdus jänne tuppi. Joskus tähän liittyy rätinä ääniä kävellessä. Jos tulehdus muuttuu krooniseksi, voi esiintyä paksunnokset jänne tuppi. Syy akillesjänne vahinko on ylikuormitus tai rappeutumista kudosten seurauksena ikääntyminen. Naiset ovat harvemmin kärsivät miehiä. Kun huomaat tai epäilet ensimmäiset oireet ryhtyä vastaaviin toimenpiteisiin. Keskustele lääkärisi tai fysioterapeutin. Jänne ja lihasten vahvistaminen harjoituksia voi olla myönteinen vaikutus.
(0)
(0)