Estä murron aikana lomaa

Miscellany Tuukka Lehtonen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vuosittain, jättäen suuri osa Alankomaiden takaisin talonsa, matkalla aurinkoinen loma etelässä. Tämä on erinomainen tilaisuus murtovarkaat lakko. Lomakauden aikana on uskomaton määrä burglarized. Tässä muutamia vinkkejä vähentää murto aikana poissaolosi. Soveltamalla tämän ehkäisy / suojaa sovelletaan, todennäköisyys puhelun poliisille vähenee huomattavasti.

Valaistus

Yksi tärkeimmistä kulmakivistä valaistus. Tarjota riittävä valaistus, mutta myös ympäri taloa. Murtovarkaat eivät pidä valoa. He haluavat työskennellä pimeässä, olla niin huomaamatta. Varmista, että sinulla on riittävät valaistus ulko-kodin, vaikka takana. Se on tehokkainta käyttää lamput liikkeen anturit. Nämä mennä vain, kun liikettä tapahtuu lampun ympärillä. Lisäksi valaistus kotona on tärkeää. Tarjoavat ajastin valot niin, että se kytkeytyy automaattisesti päälle ja pois päältä. Valo pitäisi syttyä kun tulee pimeää ulkona ja mennä ulos nukkumaan mennessä. On myös suositeltavaa valaistus makuuhuoneessa päälle kun valaistus alas on pois päältä. Joten se tuntuu nukkumaanmenoa.

Saavutettavuus

Varmista et tee helppoa murtovarkaat. Sulje kaikki portti ja jätä tikkaat seisoo puutarhassa. Jätä mitään tikkaat tasakatto, nämä käytetään usein kiivetä ikkunoista. Varmista myös, että ikkunat ovat tiukasti kiinni. On myös suositeltavaa asentaa hälytysjärjestelmä. Varmista, että näkyy kodin ulkopuolella että hälytys menee pois, joten kaikki asukkaat voivat nähdä mitä tapahtuu.

Ottaminen naapurit

Kun mahdollista, on viisasta kääntyä naapureita. Ne voivat esimerkiksi tyhjentää postilaatikon. Täysi postilaatikko on osoitus tunkeilija että kukaan ei ole kotona. Tarkista lisäksi, naapurit, onko kaikki on kunnossa, jos he siivota postia. Jos jotain tapahtui, se on mukavaa, kun se nopeasti huomannut. Voit myös pyytää heitä pitämään ylimääräinen silmällä asioita. Jos naapurit tietää, että olet lomalla, ja he kuulevat mahtava, he tietävät, että jotain on vialla. Naapurit voivat sitten ryhtyä toimiin. Jos sinulla on ajotieltä, on suositeltavaa pyytää naapureita täällä joskus pysäköidä. Tai kun naapurit on kaksi autoa, yksi auto laittaa sen. Joten se näyttää joku on kotona.

Sähköposti, puhelin ja sosiaalinen media

Älä käytä automaattista sähköpostin, jonka mukaan olet lomalla. Kuka tahansa voi lukea sähköpostisi tällä tavalla, olitpa lomalla tai ei. Myös kirjoittaa mitään loma sosiaalisen median, kuten Facebook, Twitter tai Hyves. Se voi tuntua vaaraton, mutta näin kuin "maailma" että olet lomalla. Lopuksi voit olla eteenpäin puhelimen. Tämä on kompromissi, että sinun täytyy tehdä itse. Kun olet ulkomailla, tämä voi tulla kalliiksi. Lisäksi on kyseenalaista, onko haluat tulla häirityksi aikana lomaa. On totta, että murtovarkaat soittamalla tarkistaa, onko joku poimii ja niin kotona.

Avaimet

Pidä avaimet samaan paikkaan kuin lompakkoasi. Kun menetät laukku lompakko ja talon avaimet, se on murtovaras usein nakki selvittää, missä asut. Näin he voivat tulla kotiin aiheuttamatta vahinkoa. Tämä voi myös vaikuttaa oman vakuutuksen. Hang siis koskaan mitään avaimet kanssa sinun nimesi. Hyvä vaihtoehto on avaimenperä Postiosoite liiketoimintaa, joka puolestaan ​​voi lähettää avaimet sinulle.

Loma testi

Poliisi Keski- ja Länsi-Brabant tarjoaa loma testata. Tämän testin avulla voit tarkistaa, olet turvassa, mielenrauhan voi lähteä lomalle.
(0)
(0)