Eri eläke

Miscellany Seem Järvi Tammikuu 23, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jokaisella työtä tekevällä on yleensä eläkejärjestely. Kuitenkin, mitä järjestelyjä olet ja toimittaa että ohjata myöhemmin eläkkeelle tarpeeksi, jotta voit myöhemmin elämässä vielä tarpeeksi tuloja?

Eläkejärjestelyt

On olemassa kolmenlaisia ​​järjestelyjä meillä Alankomaissa:
  • Lopullinen palkka
  • Keskimääräinen palkka
  • Maksupohjaiset

Lopullinen palkka

Loppupalkasta Järjestelmä perustuu lopulliseen palkasta. Loppupalkasta järjestelmä tarjoaa sinulle yleensä myös eniten, koska maksat myöhemmin ikä on korkeampi. Lisäksi, tietää tarkalleen, mitä saat eläkkeelle jotka tekevät siitä erittäin turvallinen eläke. Jos palkankorotukset sinun loppupalkasta järjestelmä voidaan säätää. Lisäksi lopullinen palkka järjestelmä on indeksoitu kompensoimaan inflaatiota.

Keskimääräinen palkka

Keskipalkka Järjestelmä perustuu teidän keskipalkka olet ansainnut yli koko työhistoria. Keskipalkka järjestelmä tuottaa alle etuuspohjaisesta koska yleensä keskipalkka on alhaisempi kuin viime palkka. Esimerkki mittavasta eläkevakuuttajana joka työllistää keskimäärin järjestelmä on ABP.

Maksupohjaiset

Maksupohjaisena ei katso sinua, mutta maksaa palkkion, joka on saatavilla rakentaa eläkkeen tai vakuutuksen. Eläkkeen määrä on siis täysin riippuvainen palkkio niin on asetettu. Jos tämä palkkio on alhainen, eläke on myös alhainen. Palkkion määrä, että sinun pitäisi laittaa on rajattu veroviranomaisten ja on prosenttiosuus palkasta. Prosenttiosuus nousee kuin saat vanhempi, voit rakentaa nuorena ei paljon eläkettä. On myös totta, että palkkio ei ole täysin omistettu rakentaa oman eläkkeen. Palkkio käytetään myös auttaa maksamaan useita maksuja ja lisävakuutuksia. Yleensä maksupohjaisena tarjoaa paljon vähemmän kuin uran keskimääräinen tai loppupalkasta järjestelmään.

Riski

Koska lopullinen pääoman etuuspohjaisesta ura keskimäärin suunnitelma seistä eikä epävarmuutta tuloista odotat kiinteä eläkeiän. Luonnollisesti tämä tulo on oltava riittävä pitämään maksat vähintään kiinteät kulut että sinun on otettava huomioon inflaatio. Maksuperusteisessa olet vaarassa että pääoma mitä rakentaa ei riitä myöhemmin maksaa kiinteät kulut. Kaikissa tapauksissa se on hyvä tarkistaa läpi kerran mijnpensioenoverzicht.nl mitä tuloista eläkkeelle. Mitä nopeammin osaat seisot, enemmän aikaa siellä on se, mitä tehdä.

Lopuksi,

Ehkä on syytä edes kysyä sellaista suunnitelmaa olet ja mikä tärkeintä, mitä tämä tulet pian tuottaa myöhemmin elämässä. Hyvä työkalu tässä mijnpensioenoverzicht.nl sivusto. Jos et kirjaudu sisään DigiD näkevät sinut hyvin pian miten seisot ja mitä tuloja on teidän eläkkeelle.
(0)
(0)