Ensimmäistä leiri

Viihde Elsi Lehtinen Maaliskuu 13, 2017 3 12
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mikä on kaikki odottavat, kun ensin mennä camping? Ja mitä todella tarvitset kaikki samalla camping? Mitä etsiä ennen kuin valitset leirintäalue ja mitkä ovat helppo valmistaa ateriat camping? Nämä kaikki ovat kysymyksiä, jotka tulevat esiin juuri noviisi asuntoauto.

Retkeily

Camping keinot, mukaan "paksu" Van Dale: ulkona oleskelevat teltassa, asuntovaunussa jne määritelmä leirin mukaan Wikipedia seuraavasti: Camping on eräänlaista ulkoiluun joka teltassa, asuntovaunu, asuntoauto, teltta, mökki tai muu suhteellisen yksinkertainen virkistystä ulkoalue enimmäkseen pysyä yhdeksi tai useammaksi yöksi. Camping on kaikille! Useimmat meistä luultavasti samaa mieltä hänen vanhempansa oli leirintäalueella. Niille, jotka kirjoitetaan jostakin syystä ole koskaan leiriytyivät tämän artikkelin.

Ensimmäiset askeleet

On ensimmäinen leiri teltta, asuntovaunussa tai vastaavia tarvitaan. Oletamme, että noviisi leiriläiset mennä teltta askel. Nämä voivat lainata, ostaa tai vuokrata. Jälkimmäisessä tapauksessa, voit vuokrata teltan, joka asetetaan usein valmiina sopiva sivusto. Jos olet ostanut tai lainannut teltta, se on kätevä asettaa niitä "todellinen" camping vain kerran. Voit sitten saada käsityksen siitä, miten suuri paikka on, kuinka kauan kestää sietää teltta ja jossa sisäänkäynnin teltta istuu. Lisäksi sinun täytyy tietenkin ilmapatja ja makuupussi nukkua. On myös hyödyllistä tuoda liesi, joten voit valmistaa yksinkertaisia ​​aterioita.

Valitsemalla leirintäalue

Valitsemalla leiri on helpommin sanottu kuin tehty. On niin monia sivustoja, joilla on hyvin erilaisia ​​palveluja. Noviisi leiriläiset laatu terveys, kauppa ja retkeily kentillä ovat ratkaiseva tekijä päätettäessä ei mennä, että camping leiriytyä. Kuten noviisi asuntoauto on seuraava edellä myös viisasta tehdä valita sivusto, jossa on paljon kausiluonteista kentillä tai pääasiassa farmari. Ero näiden sivustojen on, että leirintäalueilla monet kausiluonteinen sivustoja liian monet paikalliset ovat. Nämä ihmiset nauttivat lähes ympäri vuoden "vapauden" sivuston. Lisäksi on tärkeää tarkastella sitä, miten monessa paikassa on päällä ja miten terveys on läsnä. On tietenkin erittäin ärsyttävää, kun joudut jakamaan wc neljäsataa muiden, ja varsinkin jos tämä koskee myös suihkussa. Katso joten tässä jossa wc ja suihku rakennusten päällä on lähetetty. Jos menet yöllä vessassa ja aiemmin 10 minuutin kävelymatka, niin se voisi olla liian myöhäistä olla.

Valmistautuminen yksinkertaisia ​​aterioita

Voit kuvitella sitä ei valmistella jokaisen aterian leirintäalueella yhdellä liesi.
  • Ensimmäinen päivä alkaa maukkaalla tomaattikeitto päässä tölkin; mahdollisesti joitakin leipää tai sämpylöitä.
  • Päivänä teet pannukakkuja esimerkiksi ravistin; täällä sinun tarvitsee vain lisää maito, jonka voit ostaa pienpakkauksissa.
  • Kolmantena päivänä voit valmistaa maukkaan aterian sekoita paista kanssa sekoitetaan paistettu riisi; Joudut sitten vain yksi pannulla / wok tarvitaan.
  • Kanssa tyhjä ravistin ja pannukakkuja voit tehdä herkullista Munakas leipää.
Näin sinulla on kaikki neljä yksinkertaista mutta ravitsevia aterioita, jotka on helppo valmistaa siitä kaasuliesi.

Aloittelijoille Virheitä

  • Jos otat teltta kumppanin kanssa tulee laittaa, muista, että hän / hän haluaa perustaa teltta myös tietää mahdollisimman pian ja ei tee virheitä tarkoituksella. Puhua etukäteen, kuka on vastuussa ja kertoa toisilleen halua sietää teltta ilman altercations.
  • Huomaa, että kun perustaa teltta aukot / zipping anna hautua. Muuten sinulla on mahdollisuus, että teltta ei voi lukita, jos se on rakennettu.
  • Anna nukkuva mahdollisimman lähellä välttää epätoivottua "leiriläiset", kuten hyönteisiä, hyödyntävät nukkuja sinua.
  • Varmista, että sinulla on tarpeeksi lämmintä vaatetta kanssasi, koska yöllä voi parhaiten olla kylmä.
(0)
(0)