Ensimmäinen raskauskuukauden

Terveys Netta Salonen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ainoastaan ​​säätö mielen ja kehon synnytyksen jälkeen on samanlainen kuin mitä tapahtuu neljän ensimmäisen kuukauden aikana. Vaikka vauva ei vieläkään tunne hän etenee nopeammin kuin hän koskaan tehdä myöhemmin. Sinulla ei ole vatsa vielä. Kuitenkin tapahtuu tässä vaiheessa kehon enemmän kuin viimeisen kuukauden aikana on kyse.

Pienet ja suuret käynnistysongelmia

Mikä kaikki muutos on havaittavissa joitakin klassisia oireita. He väistämättä kuulla alussa raskauden ja on kaikkea tekemistä sen kanssa, että kehon, erityisesti alalla hormonitoiminnan ja aineenvaihdunnan, on mukautettava täysin uuteen tilanteeseen. Onko sinulla kärsivät usein pahoinvointia? On olemassa kahdenlaisia ​​pahoinvointia, jotka voivat esiintyä raskauden aikana. Kaikkein viattomia muodossa, mikä myös estää eniten, on pahoinvointi seistessä. Vastalääkettä vastaan ​​tämä on etukäteen syömään, joten älä päästä sängystä tyhjään vatsaan. Tai mitä estää sinua syödä aamiaista laajasti tyynyt? Hankala laji, joka myös on harvinaisempaa, on luonteenomaista jatkuva pahoinvointi, johon usein oksentelua. Ruokavalio voi auttaa muutoksen, erityisesti proteiinin tuotteita. Korvaa liha kala niin jonkin aikaa, juominen vähemmän maitoa, mutta syö enemmän raejuusto tuotteita. Oletko kasvissyöjä? Ehkä se auttaa joskus syödä kalaa juuri nyt. Pahoinvointi on harvoin niin häiritsevää, että huumeet on välttämättä oltava mukana. Jos sinulla on liikaa vaivautua muutenkaan, ota homeopaattiset. Ne toimivat hyvin ja ajaa se ei niin se ei haittaa. Ja vaikuttaa millään tavalla harrastus psykologit, joista jotkut toteavat, että monet oksentelu raskauden aikana on merkki siitä, että kieltäydyt lapsesi. Itse asiassa se on silkkaa hölynpölyä.

Syöminen ja nukkuminen

Lause happamissa tuotteita, kuten suolakurkku, oranssi, silliä? Vuonna tasapainoinen ruokavalio, he syövät parhaiten. Tämä koskee myös makea tai muita, ehkä enemmän eksoottisia tuotteita. Monet nukkua? Jo ensimmäisinä päivinä raskauden luodaan suuria määriä progesteronia. Tämä hormoni suojaa raskaus itsessään, estää kohtu on levoton ja on rauhoittava vaikutus kehon ja mielen. Muuttunut aineenvaihdunta voi olla toinen syy suurta tarvetta nukkua. Uupumus on samanlainen tunnettu kevät väsymys ja ainoa parannuskeino on lepo ja kumppani mahdollisimman paljon tehdä kotitöitä. Väsymys vaihe kestää yli kahdeksan-kymmenenviikko. Kärsivät vatsa- ja selkäkipuja? Kohtu kasvaa jatkuvasti ja vatsasi tai -rug voi tuntua juuri ennen kuukautisia. On valitus, joka on yhteinen. Jos asia on erittäin huolestuttavaa, tai jos olet huolestunut, auttaa levätä ja jutella GP tai kätilö.

Turbulent tunteet

Kuinka onnellinen olet lapsesi kanssa, siellä taataan päivinä tai tunteina että olet masentunut, ja kyynelten virrata mitään. Hyvin mahdollisesti olet katsotaan abortin ja tekee sinusta huolissaan siitä, että vauva on nähnyt nämä synkät ajatukset. Älä huoli, melankolia on melko yleinen silloin tällöin. Äiti aina aiheuttanut ambivalentti tunteita. Tämä pätee myös, jos vauva on jo olemassa. Nämä ambivalentti tunteita se saa jatkua, vaikka hän kasvaa, tai on jo ulos talosta. Lapset kuitenkin on annettu henkistä sietokykyä käsitellä luonnollinen kaksinaisuutta äiti. Tiedä tämä, kun kuuntelet äitien raskauden aikana ei ole määritetty iloisesti yllättynyt, joka on arviolta 40% naisista sovelletaan. Lisäksi se on täysin normaalia, että jos vauva on tulossa, olet juuri kuin ihmetellä, jos olet valmis henkisesti lapselle. Ja jos suhde on tarpeeksi vahva rakentaa perhe-elämään. Ehkä olet kamppailevat kysymys, onko perusteltua nostaa lapsen maailmaan doom ja synkkyyden. Se, että suhteita tässä vaiheessa raskauden, huomattavia paineita voi vaarantua todennäköisesti vahvistaa tätä kaksijakoista. Onhan isä on myös sopeutua uuteen tilanteeseen. Kuitenkin hänen pelkonsa liittyvät raskauteen, kuten ylivoimainen tunne onnea ja rakkautta vauva. Tämä myrskyisä tunnelmia johtuvat muutokset hormonin tasot. Sellaisena verrata sitä murrosikä. Jos hormonin tuotantoa noin vuoden viimeisellä kuussa on vakiintunut, aloita paras aika raskaus. Tulet kärsivät vähemmän mielialan vaihtelut ja kehon ei ole ollut vaikeaa kasvua vauva.

Psyykkinen herkkyys

Lisääntynyt psyykkinen herkkyys toisaalta edelleen vahva. Saatat ihmetellä, miksi sinun täytyy joskus itkeä asioita käytit ole aika pysähtynyt. Uutiset kuvia sodan maiden, itku lapset naapureita. Ja kyllä, vesilaitoksen siellä jälleen! Tämä epävakaus liittyy valmisteluun ja psykologinen sopeutumista uuteen tilanteeseen elämässä ja vastuu, joka menee sen mukana. Ei vain nähdä pimeä puoli elämää, mutta edelleen tietoinen kauniita asioita jokapäiväistä elämää.
(0)
(0)