Elämäkerta Janine Jansen, viulisti

Viihde Voitto Leinonen Tammikuu 23, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Harvat klassisen musiikin kiihottaa mielikuvitusta yleisön kuin nyt kansainvälisesti tunnettu hollantilainen viulisti Janine Jansen. Hänen ilmeikäs persoonallisuus ja hyvää tulkinnat he kuuluvat maailman lyhyessä ajassa. Lisäksi uransa solistina kansainvälisellä näyttämöllä, se on rakentanut hyvä maine alalla kamarimusiikkia. Lyhyesti: muusikko maailmanluokan!

Musiikillinen tausta

Janine Jansen syntyi Soest, 7. tammikuuta 1978 nuorin pistokas musiikillisen linjan; hänen isänsä Jan Jansen on kuuluisa urkurina katedraali Utrecht, jossa hän otti hänen yhtä kuuluisa isä Maarten Kooy. Hän tunnetaan cembalistina. Hänen äitinsä Christine Jansen Kooy laulaja ja hänen veljensä David ja Martin Jansen klassisen esiintyjiä, vastaavasti, kuten cembalistina ja sellisti.
Janine aloitti viulunsoiton jo varhain ja sai ensimmäisen oppituntia tunnettu viulu pedagogi Coosje Beek. Myöhemmin hän jatkoi opintojaan Utrechtin konservatoriossa ja opiskeli tunnettu voittaja Kuningatar Elisabeth Kilpailu, Philipp Hirschhorn ja Boris Belkin. Hän voitti useita johtavia musiikin kilpailuja, kuten Haagin Iordens Viooldagen vuonna 1988 ja 3. palkinto National viulukilpailussa Oscar Takaisin.

Ja debyytti soolouransa

Tärkeä debyytti tapahtui 1997 Concert Hall, ja hänen uransa oli nopeasti kiihtyi. Kun hänen debyyttinsä Royal Festival Hall Lontoossa vuonna 2002 ja useita konsertteja kotikentällä, hän sijoittaa itsensä hänen ensimmäinen CD ?? Janine Jansen ?? , Kanssa kokoelma pienempiä teoksia viululle ja orkesterille, välittömästi parrasvaloissa. Ei vähiten auttanut huolellisesti markkinointikampanja, joka reagoi voimakkaasti hänen viehättävä ulkonäkö ja kuohuviinien persoonallisuus. Seurasi pian perässä useita konsertteja musiikin kuormittajat maailman, orkesterien kuten New Yorkin filharmonikkojen, Philadelphian orkesterin ja Berliinin filharmonikkojen ja johtimien kuten Lorin Maazel, Valeri Gergijev, Riccardo Chailly, Esa-Pekka Salosen ja Sir Roger Norringtonin.

CD ja hinnat

Hänen tallenteet Four Seasons Vivaldin, hän sai 15000 kappaletta myynyt kultaa ?? ?? , Kunnia häntä hänen Mendelssohn / Bruch albumi kohtasi. Samaan aikaan on viisi albumia lisätään hänen diskografia, kanssa Decca etiketti, jossa se on yksinomainen sopimus.
Janine Jansen sai vuosien varrella lukuisia palkintoja; Vuonna 2003 Alankomaiden musiikkipalkinnon, kolme kertaa Edison Classic Public Award, NDR kaikkein poikkeuksellisen musiikkiesitys vuonna 2007. Vuonna 2008 luovutti entinen Plasterk voitti VSCD Musiikki-palkinnon vuonna 2008 ja hän sai RPS instrumentalisti Award 2008. vuonna 2012 hän sai arvostetun Concertgebouw-palkinnon.

Kamarimusiikki

Lisäksi soolouransa hän rakastaa pelaavat kamarimusiikkia ja vuodesta 2003 hän on ollut taiteellisena johtajana Kamarimusiikin Utrechtissa. Hän on säännöllinen vieras Berliinissä Spectrum Konsertit Berliinissä, musiikin ystäviä, kuten Leif Ove Andsnes, Itamar Golan, Mischa Maiskyn, Maxim Rysanov ja Julian Rachlin. Hänen suhteensa Julian Rachlin, jonka kanssa hän asui useita vuosia Wienin, ei kestä. Janine sanoo seuraavat noin ?? Olemme onneksi mitään riitaa, olemme erittäin hyviä ystäviä ja ovat edelleen päivittäin yhteydessä toisiinsa - että asia ei oikeastaan ​​muuttunut niin paljon. Olemme myös pelata melko säännöllisesti yhdessä, mutta olemme oppineet, että tulevaisuus ei ole se meille. Tärkeintä on, että erityinen suhde että erityistä väriä, vielä. ??

Stradivarius

Janine Jansen soittaa viulua tekemän Stradivarius nimetty Barrere, joka on käytettävissä sen tekemät Stradivari seura Chicago ja Elise Mathilde rahaston. Pääomistaja väline on Elise Mathilde rahaston, jolla edistetään tällä tavoin kannustaa nuoria musiikillista lahjakkuutta Alankomaissa ja pitämään viulu arkkitehtuuri vanhojen mestareiden kuten Stradivari asuu Alankomaissa.

Viimeaikainen kehitys

24. syyskuuta 2010 oli Hollannin Film Festival, dokumentti kantaesitettiin Janine jossa elokuvantekijä ja ohjaaja Paul Janine Cohen seuraa hänen kiireinen elämä kansainvälisenä viulu solistina. Näyttää siltä, ​​läpitunkeva kuvan Janine jatkuvasti suuren paineen ja vaivoin yrittää löytää tasapaino kaupallisten etujen, henkilötietojen tavoitteet ja sen suuri taiteellisuus.
Henkilökohtaisista olosuhteista hän oli jäänyt eläkkeelle tilapäisesti toukokuussa 2010, ja peruttu kaikki hänen konsertteja. Lokakuussa että vuonna hän jälleen antoi hänen ensimmäinen konsertti ?? mutta ilmoitti hänen palata vaiheessa, kun lepoaika, sujuvasti ??. Samalla se on vilkastunut sen säännöllinen konsertti aikataulua uudelleen, mutta he tietävät sen annetaan enemmän tilaa ja rauhaa ottaa hänen yksityiselämäänsä, jotta ei ajaa uudelleen samaan ansaan.
Vuodesta 2012 hän on vankka suhde Ruotsin sellisti ja kapellimestari Daniel Blendulf, aikana ensimmäiset yhteydenotot sellisti vuonna Mahler Chamber Orchestra.

?? S CD - DVD

 • Janine Jansen
 • A. Vivaldi - neljä vuodenaikaa
 • F.Mendelssohn-Bartholdi & M.Bruch ?? Concerto ?? S & romantiikkaa
 • J.S.Bach ?? Keksinnöt & Partita
 • P.Tchaikovsky ?? Violin Concerto & matkamuisto d ?? un lieu cher
 • L. van Beethoven & B.Britten ?? Viulukonserttoja
 • Beau soir ?? useita teoksia viululle ja pianolle
 • Nyt kun olet täällä Kraayenhof & Trijntje Oosterhuis
 • N.Rimsky-Korsakov ?? Scheherazade
 • S. Prokoviev - Concerto no.2 & Sonatas
 • F.Schubert. A.Schoenberg - Silityspalvelu kvintetot & Kirkastettu yö
 • J.S.Bach - Violin Concerts (2013

Julkaisut

 • Valinta Janine Jansen (+ CD)
 • Kertaluonteinen lehden Janine
(0)
(0)