Elämä rannikolla

Luonto Manu Ruutu Maaliskuu 13, 2018 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hajallaan ympäri maailmaa on myös kilometreittäin rannikolla. Jokainen rannikko on erilainen, niin on olemassa paljon erilaisia ​​eläimiä löytyy. Jotkut jäävät aina vedessä, muille kalliot ja rannat erittäin tärkeä. Sekä eläimiä ja kasveja, jotka elävät siellä ovat sopeutuneet vuorovesi, jotka tarjoavat tietyissä paikoissa suuria eroja vedessä. Merilevää ja levät ovat yleisiä kasveja, äyriäisten, katkarapu, lokkeja ja tiivisteet joitakin monia eläimiä.

Rannikko

Kaikkialla maailmassa löytää sen rannoilla, veden toisaalta, toisaalta, maa. Jotkut rannikot koostuvat kiviä ja kallioita, muita hiekkaa ja pikkukivirannan, muita laava tai jäätä. Tämä tarkoittaa, että on olemassa suuria eroja lämpötilan esimerkiksi kasveissa, ja siksi siellä on löydetty hyvin erilaisia ​​eläimiä.
Vaikuttaa elämään monet kasvit ja eläimet ovat vuorovesi. Nämä määräytyvät aurinko ja kuu ja luoda vuorovesi. Jotkut rannikot ovat vuorovesi hädin tuskin, toisissa on suuria eroja korkea ja laskuvesi. Jotkut kasvit kasvavat jossa vesi ei pääse niitä, ei edes korkein vuorovesi. Muut kasvit elävät alueilla, joilla vesi vain aina läsnä. Joidenkin eläimille, muodostaa vuorovesi merkki syödä, toiset vain heiketä.

Kasvi

Merialueella rannikot ovat yhteisiä merilevät ja seagrasses varten. Kunnes merilevät, kuuluvat levät tai levät, esimerkiksi, sisältää vihreä Laver, bladderwrack, stierkelp ja reuzenkelp. Jotkut merilevät ovat hyvin pieniä, jotkut kuten stierkelp ja reuzenkelp voi olla monta metriä pitkä. Sea heinät eivät ole leviä mutta kukkivia kasveja. Ne kasvavat vedessä, joka on muutaman metrin syvä, missään tapauksessa, mutta ei liian syvä. Ne muodostavat eräänlaisen vedenalainen niityt, jotka houkuttelevat eläimiä.
Löytää trooppinen rannikot ovat mangrovemetsät. Nämä ovat puita, jotka kasvavat pitkälle sisämaahan, paikoissa, joissa vuorovesi ebb tarjota marskimaat. Lehdet magroven pysyy vedenpinnan yläpuolella, jopa aikana tulva. Myös nämä alueet muodostavat ympäristön erilaisia ​​eläimiä, kuten käärmeet ja apinoilla.

Eläimet

Täit
Nilviäisiä kuten sinisimpukoita ja kuori sarvet, nousuvesi merkki olla aktiivinen. Simpukoita tarkoittaa aktiivinen eivät kuitenkaan he menevät ulos etsimään ruokaa. Heillä on nimittäin avulla johdot laittaa esimerkiksi kiviä. Kun se on laskuvesi, he eivät enää vedessä. Sitten he pitävät kuoret kiinni, jotta ne eivät kuivu. Kun he ovat alle vesi jälleen he avaavat kuoret. Sitten vesi tulee ja simpukka suodattamalla hänen aterian vedestä. Scale Horns ovat myös laskuveden päälle niiden pinnalla, jossa he kiinni lujasti. Jos vesi nousee päästää heitä. Asteikko olisi siirtyy sitten kalliot ovat hyvin pieniä levää kaapia ja syödä. Kun vuorovesi kaataa vettä uudelleen, mittakaava sarvet siirtyä takaisin omaan paikkaan kalliolle.
Piikkinahkaisten ja niveljalkaiset
Piikkinahkaisten vesillä rannikon elämän meritähtiä ja merisiilit. Niveljalkaiset ovat katkarapuja, rapuja ja hummereita. Sekä meritähtiä ja hummerit syödä äyriäisiä, kuten simpukat ja osterit. Meritähti taittaa itse noin saaliinsa takaisin ja yritä poimia puolikkaat kuoren toisistaan. Kun puolikkaat etääntymiseen hieman, meritähti työntää sen vatsa ulos kautta suuhun. Vatsa työntää läpi hänen uhri takaisin kehon sulatella saaliinsa. Hummerit on kaksi vahvaa kynnet, joita ne käyttävät murtaa kuoret niiden uhreja.
Katkarapuja syödä kaikenlaista ruokaa he kohtaavat matkallaan, mukaan lukien ruhonosat. Lisäksi he usein kaivaa käytäviä sedimentissä peitossa rannalla etsimään ruokaa. Wenk Ravut myös hyödyntää sedimentin kaivella ateriansa yhdessä.
Kilpikonna
Rannat merikilpikonnat ovat tärkeitä lisääntymiselle. Tämä on todella paikka, jossa naaraat munivat. Hän peittää hänen pesä munat hiekalla menee itsensä takaisin mereen. Kun munat kuoriutuvat muutaman viikon, nuoret kilpikonnat alkaa vaarallinen matka merelle. Monet kilpikonnia alkaa samanaikaisesti, mutta monet niistä ei tee sitä. Linnut, rapuja ja muita eläimiä nimittäin herkullisen aterian kilpikonnia. Eläimet, jotka saapuvat merellä, syö planktonia siellä ensin, myöhemmin myös suurempia eläimiä. Keitto kilpikonnat syö enimmäkseen meri ruoho.
Linnut
Kun rannat ovat monenlaisia ​​meriliikenteessä käytettävien ja kahlaajille kuten lokkeja, curlews, Jan boobies, meriharakkaa, Pelicans, tiirat, puffins ja fregatti lintuja. Jos simpukoita ja kuori sarvet aktiivinen nousuveden ja sitten mennä etsimään ruokaa, lokkeja ovat erityisen kiireisiä, kun se on laskuvesi. Ne ovat kaikkiruokaisia, joilla pyritään syötti laskuveden rannikoilla. Lisäksi ne syövät kalaa ne kiinni merestä ja munia muita lintuja. Meriharakkaa syödä kuuluvat simpukat, osterit ja simpukat. Saada avata kuoret kyseisten simpukoiden he käyttävät vahvoja nokka. Ne varastoivat kuoret rikki jäillä tai uteliailta niitä auki. Curlews ovat kuin meriharakkaa usein löytyy mutainen rannoilla. Nämä linnut ovat hyvin pitkä, ohut nokka jotka soveltuvat tonkia syvästi osallistua mudassa. He löytävät matoja ja muita eläimiä, jotka päätyvät ateria isokuovi.
Fregatti linnut elävät trooppisilla rannikoilla. Urokset ovat, kun he haluavat vietellä nainen, erittäin näyttävä; niillä on valtava kurkun pussi että he voivat räjäyttää. Fregatti lintu jahtaa muita lintuja, kunnes ne pudottaa ruokansa ja fregatti lintu, se voi poimia. Hän myös pyydetään kalaa itse pois vedestä ja nuoret kilpikonnat ovat myös usein uhreja.
Nisäkkäät
Rannikot ovat myös tärkeä elinympäristö nisäkkäitä kuten mursut, meri saukkoja, merileijonat, hylkeet, manaatit ja tiivisteet. Kaikki nämä eläimet ovat hyvin sopeutuneet elämään vedessä, mutta jos mursut, merileijonat ja hylkeet ovat tulleet maahan rotu, manaatit edelleen mereen. Nämä eläimet ovat niin ?? Korean kolme neljä metriä pitkä, mutta eivät ole vaarallisia. Ne ovat kasvinsyöjiä että monet kiloa ?? s seagrass ruokaa. Hylkeet aikana lisääminen usein jäisellä, kohtuullisen tasainen rannoilla. Heille se ei todellakaan ole helppo liikkua maalla. Liukuva tasaisella rannikolla, he voivat päästä eteenpäin.
Sekä mursut ja meri saukkoja on seistä äyriäiset niiden valikosta. Mursut ovat suuria, painavia eläimiä pitkät syöksyhampaat. Tämä käyttää niitä, sekä niiden viikset, jotta löydettäisiin ruokaa meren pohjaan. Myös, he avaavat niiden hampaat äyriäisiä, jotta imeä ja sitten niitä. Meri saukkoja kelluva selässään löytyy säännöllisesti vedessä, kun he syövät tällä välin. He käyttävät kiviä avata äyriäisiä.
(0)
(0)