Eläinten Ensiapu: Rescue ja kuljetus loukkaantuneiden eläinten

Luonto Einari Pitkänen Maaliskuu 13, 2018 0 12
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pelastus on teko, voit tuoda eläimen vaaraa turvallisuudelle. Kuten ihmisillä, lemmikit voivat myös takertua monia vaarallisia tilanteita. Ne voivat jään läpi laukkuja, uima vaarallinen jokia, hyppää altaaseen, jossa ne eivät pysty nousemaan, loukkuun rakennusten välillä tai putki, katolta tai putoamisen ikkunat ja jopa kiivetä puuhun ja sitten ei enemmän pelkää tulla ulos.
He voivat myös saada loukkuun palavaan rakennukseen, tai tyhjä hyvin muilla alueilla, kuten jääkaappi, joka ei enää käytetä. Pelastamiseksi eläimen sovelletaan samoja periaatteita kuin ihmisen. Onnistuminen riippuu suuresti viileys, maalaisjärkeä, kekseliäisyyttä ja rohkeutta pelastaja.

Perussäännöt pelastus.

  • Jätä se niin paljon kuin mahdollista asiantuntijaa.
  • Venture ei ole ihmishenkiä tai raajan pelastaa eläin, varsinkin kun se tulee villieläin.
  • Vie aikaa valmistella pelastus ja saada asiantuntija-apua. Tämä on lähes aina mahdollista, lukuun ottamatta erittäin kiireellisiä hätätilanteita kuten tulipalo, hukkuminen, tukehtuminen tai vakava verenvuoto.
  • Vakavissa hätätilanteissa, sinun tulee välittömästi antamaan tarvittavaa ensiapua. Tuo potilas myöhemmin toiseen paikkaan lähellä, jossa voit hoitaa häntä tarkemmin. Kuljettaa eläin lopulta asiantuntija hoitoa eläinlääkärin klinikalla.

Vain hätätilanteissa, seuraavia ensiapu toimenpiteet

  • Tee hengitysteiden ilmaiseksi.
  • Tekohengitystä.
  • Stelp verenvuoto.
  • Huomautus muita vammoja.
  • Ajokieltoon loukkaantui raajat.
  • Tuo esiin eläimen turvallisuuden.

Menetelmät turvallisen kuljetuksen

Tapa, jolla tarjoamme eläin riippuu koosta ja temperamentti potilaan ja luonteesta vamman, kun taas apumme, etäisyys on katettu, ja onko eläin voi olla myös tietoisuus on merkittävä rooli.
Laittaa kuono potilaalle, jos hän on tajuissaan ja voi purra.
Jos potilas on hinattava tai vetää, napata häntä niskasta takana pään, ja ihopoimu korkeudella hartioiden ja vedä häntä päätä eteenpäin sen kanssa. Varmista keho liikkuu niin suoraan kuin mahdollista ja varmista jalat esteetön meebungelen. Työnnä potilas ?? jos mahdollista aluksella tai viltti; tämä helpottaa liikenteen ja ehkäisee vammoja. Taivuta tai väännä itse eläimen mahdollisimman vähän, tämä voi olla erityisen hänen vahinkoa selkärangan ja jalat ovat vaikuttaneet.
Tukea ruumiinosa, joka on ilmeisesti loukkaantunut tai pilannut huolellisesti pitämällä kädet ylä- ja alapuolella vammautuneen alueen. Yritä ajokieltoon loukkaantunut jalka hätätilanteessa lastaan. Sanomalla ?? Laita lasta paikan päällä ?? koskee sekä ihmisen ja eläimen.
Kuljettaa haavoittunut eläin, mieluiten makuuasennossa. Tämä tahto, jos potilas on tajuton, eivät ole ongelma. Hänelle helposti hyllylle tai muu hätävara paarit sitoa tai nostamaan hänet ylös viltti, sitten hänelle lämmitetty auto voi kuljettaa eläinlääkäriin.
Getting eläin, joka on vähemmän vakavasti loukkaantunut, esimerkiksi matkustaa kennel, kissa kori tai -doos, tai yksinkertaisesti suuri laatikko.
Olla rauhallinen ja älä hermostu. Varmista potilas on tarpeeksi lämmintä ja rauhallinen edelleen.

Pelastamiseen alkaen vaikeita tilanteita

Eläin, että syvyys tapauksissa, ja ei ole enää ongelma voi tulla, esimerkiksi porakaivo tai jyrkkä pengerrys, se voi usein tuella Lasso ?? ?? pelastua. Tämä on köysi silmukan lopussa, ja on erityisen sopiva pienille eläimille. Jos saat hirttosilmukka kaulassa eläimen ja silmukka sitten poimii, niin että pää ei enää livahtaa ulos, menestys on yleensä taattu. Vedä köysi kunnes se on kireällä. Soita eläin, ja kun se yrittää kiivetä ylöspäin vedä köyden kovaa ja nopeasti. Et voi ripustaa tai kuristaa eläinten; Kaula on vahva ja se on vain lyhyesti vedetty. Jos saat hirttosilmukka kaulan ympärillä joten tämä on erittäin onnistunut menetelmä.
Pitkä napa silmukan lopussa voit käyttää moniin tarkoituksiin. Voit poimia eläimen kanssa puusta tai lampi tai avannossa ja monia muita vaikeita pelastus heitä ratkaisemaan ongelmia.
Kissa istuu korkealla puussa, ei olisi joskus totta jos omistat vieheet hänelle kupin voimakas tuoksuinen kala, varsinkin kun hän tuli nälkä.
Jos eläin jumissa kapeaan tilaan, sinun täytyy ripottele se saippuavedellä tai nestemäistä saippuaa. Tämä tekee takki sileämpi ja mitä voisi olla vetäytyä tai kevyesti urkkia. Muista, että kissa sen viikset arvioi leveys kapea aukko. Jos viikset voi sen läpi, kissan elin voi myös siten leikata viikset kissasi koskaan valmis! Hän sitten voi tuomita väärin ?? ?? leveyden kulkua.
Onnettomuudet sähköllä joskus tapahtuu, koska eläinten puremalla sähköjohdon. Vedä pistoke suoraan pistorasiasta tai sammuta kytkin, joten virta katkaistaan. Jos et voi sammuttaa virta tarvitsemasi pitkä kuiva, kuiva puutikun tai vaijerin eläin yrittää vetää pois tai päinvastoin. Tämä on vaarallista, joten varmista, että sinulla on kuiva kädet ja seisoo kuivalle pinnalle. Myös alhainen jännite voi olla vaarallista joten ole hyvin varovainen. Potilas on yleensä vaaditaan heti tekohengitystä ja eläinlääkäriin.
Älä anna palavasta rakennuksesta pelastamaan lemmikkisi. se on liian vaarallista. Palo on yleensä nopeasti. Odota, kunnes ne tulla apuun.
(0)
(0)