Elektroninen viisumia Turkki pakolliseksi huhtikuu 2014

Viihde Heli Kiiskinen Tammikuu 22, 2017 1 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kuka tai sen jälkeen 10 huhtikuu 2014 lomalle Turkkiin on edessään uusi rivi. Aiemmin sinun piti aina ostaa viisumin lentokentällä saapuessaan. Tämä tulisi muodossa postzegeltje passissa. Tämä "viisumi saapuessa korvataan alkaen huhtikuu 2014 kautta elektroninen viisumi, joka on ratkaistava ennen matkan matkustaja itse internetin kautta. Matkatoimistot eivät ole tyytyväisiä tähän muutoksen.

Edut ja haitat e-viisumi

Käyttöön sähköinen viisumi matkailijoita Turkki Turkin ulkoasiainministeriön ja sisäasiainministeriön raskaaksi ja olisi edistettävä kansallisen turvallisuuden. Lisäksi ministeriöt säästää henkilöstön ja Turkki toivoo houkutella lisää turisteja tämän uuden politiikan. E-viisumi on myös avoinna turisteille kuudesta maasta, johon viisumia leima aikaisemmin ei ollut voimassa, kuten Kiinassa ja Taiwanissa. Voit verrata prosessin ESTA muodossa, joka on pakollinen, kun turisti Visa Waiver Program päästä Yhdysvaltoihin.
Suuri etu Hollannin lähtevät Turkin rannikkokaupunki juhlia vapaapäiviä, on että kun he saapuivat lentokentälle ei enää tarvitse odottaa pitkissä jonoissa niiden viisumia. Tästä lähtien, tämä voi nopeasti ja kätevästi kotona tietokonetta saa hallita. Jos jostain syystä ongelma, olet nopeasti tietoinen ja mahdollisesti vielä ratkaisematta matkaa. Sinun on myös maksettava viisumi internetin kautta, poistaa tarpeen saada rahaa taskussa saapuessasi.
Haittana on, että tämä viisumi luottokortilla maksaa pitäisi olla, ja tietysti kaikki eivät hallussaan luottokortilla. Luottokortti, jolla teet maksun ei tarvitse olla nimesi, voit myös lainata yhden joltakin. Niille, joilla passin useissa maissa on tarpeen syöttää maahan kautta lennon Turkish Airlines. Tämä tulee olemaan haltijoille Hollannin passi, eivät kuitenkaan ole sovellettavissa.
Matkatoimistot ovat huolissaan
Matkatoimistot pelkäävät kaaos alkaen 10 huhtikuu 2014, koska on epäselvää, mitä tapahtuu ihmisille, jotka ovat unohtaneet järjestää viisumin kotoa ennen. Turkin hallitus ei ole antanut selvyyttä mitään lieventämistä ensimmäisen kuukauden kuluttua sen käynnistämisestä. Matkatoimistot pelkäävät, että pahimmassa tapauksessa matkailijat voidaan lähettää takaisin rajalla. ANVR neuvottelee Turkin matkailutoimisto.

E-viisumi vaaditaan

Alkuvuodesta 2013, sähköinen viisumi oli kysyä, mutta se ei ollut pakollista. Turkin hallitus teki kuitenkin vuonna joulukuu 2013 ilmoitti leima turistiviisumilla alkaen 10 huhtikuu 2014 lopulta katoaa. Pyynnöstä e-viisumi Internetin sitten myös Hollannin ovat ainoa tapa päästä Turkkiin. Lapsille, jotka on merkitty vanhempiensa passiin on tehtävä erillinen hakemus. Yksi syy on pakollista uuden viisumin on myönteinen vaikutus sillä on matkailun Turkissa. Sen käyttöönoton jälkeen vuoden 2013 alussa, vierailevien matkailijoiden määrä Turkista kasvoi 10%. Tuotot matkailualaa jopa kasvoi 22%. E-viisumi on tarkoitettu vain turisteja. Käy Turkki muusta syystä sinun täytyy hakea viisumia kautta suurlähetystöön tai konsulaattiin. Haluatko pysyä pidempään Turkissa saa ylittää voimassa enintään viisumin, niin voit ottaa yhteyttä poliisiasemalle Turkissa rekisteröityä oleskelulupaa.
Turkkiin risteilylle
Tee Turkki osana risteily, niin e-viisumia ei tarvita, jos alus ei poistu tai et ylitetä suljettu osa sataman. Lupa käydä suljetussa sataman osassa annetaan paikallisten tullivirkailijoiden.

Miten kysyt e-viisumi Turkille?

E-viisumi voidaan pyytää kautta verkkosivuilla Turkin hallituksen: E-viisumi Visa sähköistä hakujärjestelmää. Sivusto on Englanti, katso ranska tai espanja. Hakemus on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen matkaa. On suositeltavaa kuitenkin esittää pyyntö vähintään viikkoa etukäteen saa mitään yllätyksiä. Voit mennä läpi onnistuneesti, kolme asiakirjoja vaaditaan:
  • Passin vähintään kuusi kuukautta pätevyys
  • Varaus lentosi
  • Luottokortti

Hinta e-viisumi
Hinta e-viisumi on aivan erilainen. Turkin hallitus hinta muuttuu usein. Jonka viisumi ei osta suoraan Turkin hallituksen, mutta käyttää välittäjä maksaa korkeampaa hintaa johtuen ylimääräisiä hallinnollisia kustannuksia.
Saapumis- tai lähtöpäivä muuttunut
Pyynnöstä, sinun pitäisi myös ilmoittaa, mitä päivä aiot saapua Turkkiin ja mennä lähteä. On matkasi mistä tahansa syystä hidastui tämä ei ole ongelma, on se, että pitkä matka mutta voimassaoloaikana viisumin. Muuta päivämäärä matkasi mennessä, joka ei mahdu viisumin, se ei ole mahdollista sopeutua lähteä viisumi. Sinun on sitten uusi hakemus.
(0)
(0)