Dwars door Vlaanderen 2015 - osallistujat ja kurssi

Urheilu Urpu Korhonen Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
70. painos Dwars door Vlaanderen pidetään keskiviikko 25 maaliskuu 2015 Miten kurssin tämän Flanderin pyöräily kilpailu näyttää? Mikä taipuvainen osallistujilla on ajaa? Jotka pyöräilijät ovat alku luettelon tämän semi-klassikko? Numeroita, jotka osallistujat edistävät Flanderin korko? Joka asema on Dwars door Vlaanderen 2015 suorana lähetyksenä televisiossa?

Historia Dwars door Vlaanderen

Alkuperäiseltä nimeltään tämä rotu Dwars ovi Belgia. Vuonna 1945 ensimmäinen painos tapahtui. Tuona vuonna se oli yhden päivän kilpailu, joka alkoi vuonna Sint Truiden ja päättyi Waregem. Kuitenkin toinen painos muuttunut Across Belgia lyhyessä etappiajon kahdessa päivässä. Puoliväliin asti kuusikymmentäluvun Ristin jäisi etappiajon Belgian kautta. Vuodesta 1965 päätettiin muuttaa pyöräily kilpailu jälleen kerran yhden päivän kurssi. Sittemmin se on aina ollut.
Vuonna 2000 tämän pelin nimi muutettiin Cross Belgian vuonna Dwars door Vlaanderen. Pääsyynä tähän oli se, että tämä nimenmuutos johtui avustuksen Flanderin hallitus. Oli toinen syy, että tämä korko vuosien kannalta polku oli tullut puhtaasti Flanderin rotu, kun taas se käytti olla valuutta, joka kulki usein sekä Flanderin ja Vallonian. .
Vuonna 21. vuosisadalla esittelee Dwars door Vlaanderen kuin todellinen Flanderin korko, joka toimii avaaminen Flanderin pyöräily viikolla. Muut ottelut Flanderin pyöräilyn viikolla lasketaan, E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem, kolmen päivän De Panne ja Flanderin. Dwars door Vlaanderen järjestää Flanderi Classics, järjestäjä Wouter Vandenhauten.

Palmares

Vuonna 1945 Rik van Steenbergen voitti ensimmäisen painoksen Across Belgia. Ei ole koskaan ollut ratsastaja onnistunut voittaa tämä kilpailu enemmän kuin kaksi kertaa. Kaksitoista ratsastajat voitti semi-klassikko kahdesti. Joukossa on yhdeksän belgialaisia ​​Niko Eeckhout, Johan Museeuw, Eric Vanderaerden, Walter Godefroot, Walter Planckaert, Daniel Ryckeghem, Briek Schotte, Raymond Impanis ja André ROSSEEL. Myös kolme Hollanti onnistui voittaa tämä kilpailu kahdesti: Jelle Nijdam, Tristan Hoffman ja Niki Terpstra. Kaikissa kahden hengen voittajat Niki Terpstra on vain yksi vuonna 2015 pyöräilijä on aktiivinen. Kun hän oli vuonna 2015 tai jokin seuraavina vuosina, onnistuu voittaa tämä kilpailu taas, hän on niin omassa ennätys määrällä mitattuna voittaa Dwars door Vlaanderen.

Tietenkin Dwars door Vlaanderen 2015

Jäljillä Dwars door Vlaanderen vuonna 2015 pituus on 200 km. On 12 rinteillä reitin tämän rodun. Finaali on sama kuin edellinen painos. Merkittävä muutos verrattuna 2014, johon kuului myös kuuluisa kaltevuus Berendries vuonna 2015 aikana Dwars door Vlaanderen. Toinen muutos on, että ei ole voitu sisällyttää trail koska wegwegwerkzaamheden Tiegemberg. Tämä nousu korvataan Hellestraat. Kun viimeinen raita Cross on julkaissut Flanderissa vuonna 2015, julkaistaan ​​täällä lisätietoja, mukaan lukien luettelo kaikista rinteet.
Alla on ensinnäkin rinteet, siinä järjestyksessä, jossa ratsastajat täytyy ajaa sen yli. Takana jokainen rinne on ilmoitettava, kuinka monta kilometriä kurssi johtaa huipulle rampin. Alla on luettelo kolmesta mukulakivipäällysteisiä, jotka sisältyvät kurssin.
Rinteet:
 • Uusi Kwaremont jälkeen 88 km.
 • Kattenberg 107
 • Leberg 116
 • Berendries 120
 • Valkenberg 125
 • Eikenberg 140
 • Taaienberg 144
 • Vanha Kwaremont 162
 • Paterberg 165
 • Hellestraat 181
 • Holstraat 185
 • Nokereberg 192

 • Mukulakivisiä kaistat:
 • Holleweg jälkeen 108 km.
 • Haaghoek 113
 • Varentstraat 171

 • Osallistujat: alkaen lista numeroita

  Huomionarvoinen nimi väliaikaisesta osallistujaluettelo tällä kurssilla on Kolumbian Nairo Quintana. Tämä taso kiipeilijä jotka suosikeiksi voitosta vuonna Tour de France vuonna 2015, on Dwars door Vlaanderen ja E3 Prijs Harelbeke sisälly alustavassa kilpailu ohjelma, harjoitella lainausmerkkejä mukulakivillä. Vuonna 2014 ajoi joukkuetoverinsa Alejandro Valverde kanssa samaan tarkoitukseen Dwars door Vlaanderen.
  Alla on luettelo osallistujista Dwars door Vlaanderen vuonna 2015.

  Esikatselu: Suosikit

  Kaksinkertainen voittaja Niki Terpstra vuonna 2015 kuuluu jälleen contendereiksi voitto tässä kilpailussa. Muut kilpailijat ovat Gatto, Tree, Voeckler, Kwiatkowski, Breschel ja Debuschere.

  Live TV

  Flanderin julkinen yleisradioyhtiö VRT on Dwars door Vlaanderen suorana lähetyksenä. Ohjelma alkaa klo 14:15 Flanderin Channel One.

  Edellinen painos: ihottuma Dwars door Vlaanderen 2014

  Vuonna 2014 Niki Terpstra voitti toisen kerran Dwars door Vlaanderen. Aikana tv-haastattelussa kilpailun jälkeen noteerattu Niki Terpstra ikimuistoisesti joitakin sanoituksia "Jos voitat, sinulla on ystäviä," Henny Vrienten ja Herman Brood. American Tyler Farrar oli toinen vuonna 2014, rako 17 sekuntia Terpstra. Borut Bozic oli kolmas.
  (0)
  (0)