Doomsday Clock, aikaa toteuttaa tuhoaminen Maan

Tiede Erno Huovinen Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Doomsday Clock on kello, joka on nimeltään hollanniksi "Doomsday Clock". Tämä kello näyttää symbolinen kunnes maa on täysin tuhottu. Tällä kertaa todella antaa takaisin kello näyttää kuinka lähellä ihmiskunta on oletettu ydinsodan. Sotaan ydinaseita. Aika 24:00 keskiyöllä niin edustaa ydin sota.

Doomsday Clock

Tämä symbolinen kello luotiin vuonna 1947. Se on kehittänyt Tiedote Atomic Scientists yliopiston Chicagon. Takaisin vuonna '47 oli aika seitsemän minuuttia vaille puolenyön. Keskiyön tunnin ilmaisee ajan, jolloin ehdottaa ydinsodan. Tutkijat University ylläpitää tällä kertaa kellon.
Aika on satunnaisesti laittaa ajan lähemmäksi tai kauemmaksi keskiyön tunnin. Tämä riippuu sosiaalisessa, maailmanlaajuista kehitystä. Kysymys kuuluu, onko tämä kehitys kuin uhka heikentynyt tai lujittaa. 14. tammikuuta 2010, tutkijat ovat jälleen tullut hieman myönteisemmin kuvan suhteessa ydinaseiden tuhoaminen Maan ja ilmastonmuutosta vastaan.
Kello oli varma, että se tehtiin vuonna 2007. Kello oli kaksi minuuttia sitten laittaa eteenpäin ja niin oli symobolische aikaa 23:55. Syynä oli, koska islamistinen tavoitteita, Iran oli ydinalalla. Ydinkokeet tehtiin myös Pohjois-Koreassa ja Amerikassa oli olla valmis käyttämään ydinaseita konfliktiin.
Kaikkien aikojen suuntauksia vuosien varrella
Alla on kaavio, miten ajat ovat muuttuneet vuodesta 1947:
(0)
(0)