Digitaalinen Nomads

Viihde Uolevi Aakula Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kanssa kannettava reppu he astuvat junassa tai lentokoneessa. He matkustavat maailman ja ansaita tarpeeksi rahaa jo matkustaa matkalla Internetin kautta, jotta he voivat jatkaa matkaa. Ne ovat digitaalisia paimentolaisia. Ne toimivat niiden läppäreissä paikassa, jossa Internet pystyy siten pitämään työ- ja matkustaminen elinikäinen.

Nomads

Digitaalinen paimentolaiset yhdistyvät matkustavat työskentely verkossa. Joiden työ Internetin kautta voi tehdä, voi tehdä kaikkialla maailmassa, mutta jos on Internet-yhteys. Voi toimia kautta ravintoloita ja kahviloita, joissa Internet ja välillä voidaan offline, esimerkiksi junalla tai lentokoneella. Tällä tavoin tietää digitaalinen paimentolaisia ​​ei toimisto- ja rutiininomaisesti. Kun sitten myös työtä valittu on, että enintään 4-24 tuntia viikossa toiminta edellyttää tuottaa täyden tuloja, ja voit, niin siellä on runsaasti aikaa käydä ulkomaisia ​​nähtävyyksiä ja hauskaa tekemistä . Toimittajat ja valokuvaajat ovat myös digitaalinen paimentolaisia, vaikka ne ovat usein palveluksessa ja työskennellä yli neljä tuntia viikossa.

Digi Nomade

Digitaalinen Nomad piirtää kannettavan maailmassa, kuten nomadi erämaassa houkuttelee. Digitaalinen nomadi on yksinkertaisesti sanottu digitaalinen nomadi. Hän on maailman kansalainen par excellence: matkustaa ja asua ulkomailla ja että maa soittaa kotiin. Koti on siellä missä pysyt ja voi työskennellä tehdä elantonsa. Digi Nomads on rajaton vapaus. He matkustavat ja pysyä muutaman kuukauden alueella tai oleskella siellä lyhyen aikaa ja matkustaa toinen kaunis paikka maan päällä. Yksi valitsee matkan tutkimusmatkailija, muut haluaa vierailla kaikissa maanosissa tai jopa kaikki maailman maat, kolmas etsiä todellista Luxury Resorts. Digitaalisen paimentolainen kaikki on mahdollista, niin kauan kuin kannettava tietokone, mutta se ei. Internet on elinehto. Lähes kaikkialla maailmassa, Internet ja jos se ei ole siellä, tilapäisesti offline työ voidaan tehdä.

Matkailu

Digitaalinen nomadi voi matkustaa kunnes hän ei enää halua. Pitkin viipyä jonnekin poimia kiivi ?? s siellä digitaalisen nomadi ei. Hänellä on oma työ ja voi olla niin monta tuntia kuin he haluavat tai niin paljon aikaa kuin se tekee ansaita tarpeeksi maksaa elinkustannukset. Tulot digitaalisen työn varmistaa digitaalisen nomadi tarpeeksi rahaa tehdä seuraavaksi matkaosuutta. Paras digitaalinen nomadi voi tehdä on etsiä passiivisia tuloja.

Passiivinen

Voit luoda passiivista tuloa, et joka päivä kahdeksan tuntia työtä. Periaate passiivista tuloa on totta, että joka viikko sinun täytyy tehdä on viettää muutaman tunnin. Lopun aikaa voi viettää nauttia ympäristöstä ja hauska loma toimintaa. Passiivista tuloa tarkoittaa, että on rahaa tulee, kun et ole kiireinen työ. Työstä, ennen kuin se tuottaa tuloja. Digitaalinen nomadi on pidettävä liiketoiminnan ja tarve vaatia 36 tuntia viikossa. Joka että ensimmäinen askel viisasta, katso tulot roskaa automaattisesti. Ehkä ei tuhansia euroja ?? aika, mutta tarpeeksi voidakseen jatkaa olemassaolon digitaalisen nomadi. On paljon kauniita maita, jotka ovat halpoja ja voit elää hyvin vaatimaton passiivisia tuloja. Paikallisessa valuutassa myös varmistettava lisäksi, että voit tehdä paljon enemmän halvempaa maissa ostaa oman euro kuin Alankomaissa. Tämä koskee myös majoitus. Kaltaisessa maassa Thaimaa, voit esimerkiksi 700 euron mukava elämä.

Alku

Tullakseen digitaalinen nomadi siellä ottaa muutaman askeleen:
 • Yritysten perustamiseen;
 • Valitsemalla tulot;
 • määränpää;
 • lopettaa työ;
 • irtoaminen;
 • koti irtisanoa.

 • Uusille yrityksille
  Digitaalinen Nomad pitäisi liiketoiminnan valita missä tehdä rahaa ja aloittaa oman yrityksen. Tämä on mahdollista, kun vielä on työllisyyden. Erityinen Yrityksen on oltava, että se on digitaalisesti ajaa.
  Valitsemalla tulot
  Digitaalinen nomadi voi toimia freelancereina tai aloittaa online-liiketoimintaa, jossa liikevaihdosta tulee online-myyntiä tai mainontaa. On parasta tuottaa passiivista tuloa.
  Määränpää
  Digitaalinen nomadi on määritettävä kohde. Tämä on yleensä maahan, joka on halvempaa kuin Alankomaissa. Yksi suosituimmista maissa digitaalisten paimentolaiset on Thaimaa. Jos paljon rahaa ansaitaan, matka voi olla kalliimpaa maissa.
  Job peruuttaa
  Tullakseen digitaalinen nomadi, työ on lopetettava. On viisasta tehdä sen vain, jos online-liiketoiminta tuottaa riittävästi tuloja.
  Irrallisuus
  Matkustaa digitaalisen nomadi ei tarvitse niin paljon tavaraa. Vaatteita ja kannettava tietokone riittää. Ennen lähtöä pitäisi olla niin iso siivous.
  Koti
  Vuodesta vuokra talo vuokrasopimus voidaan irtisanoa tai talon voi vuokrata tilapäisesti. Omakotitalo voi vuokrata tilapäisesti; joka toimittaa enemmän tuloja, liian. On virastot, jotka voivat auttaa siinä.

  Kone

  Kuka laittaa nämä vaiheet voidaan ottaa kone ja löytää maailman. Satunnaisesti työskentelevät muutaman tunnin ja sen virheettömän digitaalisen nomadi.

  Vinkkejä

  On aina käytännön asioista, että sinun olisi parempi olla hyvä ja olet järjestetty etukäteen.
  ajatella:
 • Vakuutus pitkäaikaista oleskelua ulkomailla, tarvitset pitkän aikavälin sairausvakuutus, joka on voimassa ulkomailla.
 • Pension Digitaalinen paimentolaiset rakentaa ei automaattisesti eläkettä. Kysymys on siitä, että sovelletaan, koska digitaalinen nomadi voi halutessaan myöhemmin jatkaa työelämässä tai tehdä juuri sellaista työtä, joka edelleen tuloja myöhemmin. Kuten kirjoittaa sivuston esimerkiksi.
 • Verotus digitaalinen Nomad voi rekisteröityä pieni yritys tai ZZP ?? siellä ja vain maksaa veroja.
 • Tilit Tilit voidaan lähettää helposti sähköpostitse. Maksut voidaan suorittaa PayPalin kautta tai suoraan.
 • Sopimukset Sopimukset voidaan tehdä verkossa ominaisuuksia, kuten digitaalisen allekirjoituksen.
 • Viisumit Voit matkustaa turistiviisumilla ja ei ilmennyt, että olet työskennellyt kyseisessä maassa. Onhan yrityksesi on rekisteröity omassa maassa.
 • Postiosoite kotimaassa, sinulla on oltava osoite, josta paperi postia joku, joka voi ja tyhjentää postilaatikon ja jotka voivat arvioida, onko tärkeitä paloja postissa.
 • (0)
  (0)