Dementoitunut vanhusten kohdellaan kunnioittavasti ikäänsä

Terveys Marjo Laitinen Kesäkuu 26, 2017 2 21
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tylsistynyt vanhuksia, jotka menettävät yhä suuremman osan muistista. He unohtavat aikana aika, niitä kaikkia lapsille ja aikuisille oppinut ja kokenut. Varsinkin ensimmäinen osa prosessia tajuaa tylsistynyt vanhukset usein hyvin, että se menee alamäkeen muistia ja että on erittäin kivulias kokemus. Myös pelkäävät tulevaisuutta joka menee sen kanssa. Tämä kuitenkin tekee ympäristö ei ole oikeutta kohdella niitä kuin lapsi.

Dementiapotilailla usein vetäytyä menneisyyteen

Saat dementoitunut vanhusten on kaukana ohi vielä muistaa paras. Sekoittavat usein niitä tai kumppaninsa tai lapsen äitinsä tai isänsä, mutta löytää se mukava katsoa vanhoja valokuvia ?? s nuoruutensa ja laulaa vanhoja lauluja. Laulaminen on itse asiassa erittäin hyvä, koska laulu antaa ihmisille miellyttävä, iloinen tunne.

Niin kauan kuin mahdollista suorittaa harrastukset

Jotkut vanhemmat naiset voivat vielä hyvin kauan käsitöitä, vaikka työ pois kädet usein tulee ole niin täydellinen kuin se käytetään tarkastella. Tylsistynyt miehillä on usein hauskempaa työskentelee puutarhassa tai eläinten hoitajien. Myös vanhemmat dementoituneiden pitkään keittiössä auttaa ruoanvalmistukseen. Se riippuu siitä, mitä he haluavat. Ammateissa, joissa he nauttivat nostamalla elämäniloa ja antaa heille tunteen, että he edelleen luottaa. Lisäksi, säännöllisyys toiminnasta auttaa viivästyttää dementiaa. Ikääntyneet, jotka eivät enää toiminnallaan pian romahtaa ja kaikki heidän entiset tavat menettää nopeammin. Entinen harrastus ?? n auttaa suunnittelemaan asianmukaisia ​​toimia, jos vanhukset myös nauttia.

Liikkuu dementia tai pikemminkin ei?

Tylsistynyt vanhukset löytyy alkutilanteessa on parasta jättää mahdollisimman pitkään omassa ympäristössään. Koska he tuntevat olonsa kotoisaksi ja erityisesti tarkistaa tutusta tottumuksia. Siirtyminen toiseen kotiin tai suojainen asuminen on merkittävä puuttuminen tavanomaisessa liiketoiminnassa, jossa tylsistynyt vanhukset tuntemaan olonsa kotoisaksi. Useimmat tylsistynyt vanhukset sinne muutettuaan siis usein hyvin huonontunut. Ajan mittaan kuitenkin, siellä tapahtuu usein toisenlaista vakauttamista, mutta mikään askel on tuolloin suuri vaikutus tylsistynyt vanhuksia. Kun vanhempi täysin demented ja ei ole mitään muuta voi muistaa, on siirtymässä hoitolaitoksessa, kuitenkin usein enää viivettä.

Päivähoito voi olla melko uhkaava

Yritä yhtäkkiä ajatella, että et muista mitään. Voit kävellä ulos ja tunnistaa mitään. Näytät parisi, kuka tekee luottamus näyttää, mutta tiedät hänen nimensä. On outoa nainen tai mies työskentelet van ja missä olet menossa paikkaan et tiedä, mutta missä laitat pöydälle ja kertoo, mitä voit tehdä. Näet vain outoja kasvoja siellä. Teette vain kuuliaisesti pitkin, mutta te todella haluavat ulos. Jos haluat saada ylös ja kävellä pois, ne vievät käsivarresta ja tuo sinut takaisin pöytään. Olet vasta taas hiljaista, kun bussi sinut takaisin vanhojen asuntojen ja hieman perehtynyt kasvot kumppani. Toisensa jälkeen matka van et koskaan halua saada seuraavan kerran. Loogisesti! Sinut vain enemmän epävarma. Päivähoito olisi todella alkaa tuella kumppani tai hoitaja, mutta sen ei pitäisi mennä minnekään.

Empatia on olennaista tylsistynyt iäkkäillä

Ymmärtää, miksi tylsistynyt vanhusten joskus reagoi eri tavalla kuin terve ihminen on hyvä empatiaa välttämätön. Tuntematon aina inspiroi pelkoa. Monet myllerryksessä ongelmia dementoituneiden vanhusten johtua myös tuntemattoman pelko. Pelko jättää olohuone, varsinkin jos se ei tuttu pysyvä hoitaja. Ahdistuneisuus kun yhdessä kiireisinä asioilla, koska suuri määrä ulkomaisia ​​ihmisiä ja niin edelleen. Selittää kuitenkaan ei ole järkeä, koska tylsistynyt vanhukset voi kuvitella siellä. Siksi antaa kuin tarpeen enää. Mene hänen kanssaan on ajatellut.

Tylsistynyt vanhukset ei koe ?? kysyä ?? joukko

Ihmiset naapurustossa henkilö dementoituneiden yrittävät usein kysymällä kysymyksiä niiden isä, äiti tai perheenjäsen vielä ?? tuolloin ?? pitää, mutta yleensä tämä on juuri väärä taktiikka. Esimerkiksi kysymys kuten: "Muistatko kuka hän on?" vaikea testi kysymys joka lisää tylsistynyt vanhusten pelko välittömästi. Jos vanhus dementoituneiden ei tiedä vastausta kysymykseen, hän / hän on todellakin vain ylimääräistä kohtaamaan se, että hän / hän menettää muisti ja joka on erittäin kivulias. Tylsistynyt vanhukset on myös hyvin epävarma, ahdistunut ja joskus kärsimätön ja aggressiivinen. Jotka jatkuvasti kysytään jossa tylsistynyt vanhukset voi vastata, siksi, usein käsitellä vihaa.

Levottomuudet ja lääkitys

Jatkuva kyseenalaistaminen jossa vanhempi henkilö dementia ei vastaa, mikä johtaa usein suuria levottomuuksia, ja usein vielä antanut rauhoittava lääke uudelleen. Rauhoittava lääkitys saattaa jossain vaiheessa apua päästäkseen vanhempi tylsistynyt hiljainen, mutta kaikki lääkkeet on sivuvaikutuksia ja se yksinkertaisesti on siis hyvä olla varovainen sen silti. Tietenkin, lääkitys on tarpeen, koska se ennakoi valumisaukot. Jotkut vanhemmat dementoituneiden voi olla niin aggressiivinen, että kumppani tai omaishoitajien pelkäävät ja jopa vaarassa, että ne ovat syntyneet osumia. Tämä on tietysti koskaan hyvä ja voi usein esiintyä rauhoittavia.

Koskaan puhu edessä tylsistynyt vanhusten hänen ongelmia

Yhteistyökumppanit ja heidän omaisiaan dementoituneen vanhusten tulisi luonnollisesti joskus huolenaiheensa ilmaista, mutta se ei ole syytä olla heidän seurassaan sukulaisten, ystävien ja tuttavien kertoa heille, että he ovat vaippa, oli muutettava tai nimetä muita intiimejä asioita . Tylsistynyt vanhuksille ei ole kuuro ja et edes tiedä, jos ja kuinka paljon henkilö se saa sen. Se on erittäin tylsistynyt vanhempi nöyryyttävä kuin hänen hoitaja joka kuulee sanovat asioita muille, että siellä oikeastaan ​​mitään tekemistä sen kanssa. Vain lääkäri ja sairaanhoitajat nimitetään tähän. Kaikki muut ihmiset on säilytettävä ihmisarvoa vanhusten, mahdollisuuksien.

Tylsistynyt vanhuksille ei ole lapsi

Dementiapotilailla ovat joskus kohdellaan kuin lapsia, mutta se ei sovi elämää he ovat johtaneet eikä heidän ikänsä. Niitä on siksi kohdeltava kunnioittavasti. Muista aina miten haluaisi tulla kohdelluksi tuossa tilanteessa ja säädä asenne sitä. Sitten se yleensä menee hyvin.

Koska hoitaja dementoituneen vanhukset voivat saada apua

Omaishoitajien dementiapotilaiden usein tunne, että he ovat aivan yksin, mutta temppu on tarkistaa GP ja kotihoidon asianmukaiset helpotus, koska henkilö voi olla hyvin erilainen dementia ongelmia. Se on usein mahdollista saada lapsenvahti jos haluat tehdä ostoksia. Lisäksi on apua saatavilla pukeutuminen ja riisuutuminen, suihkussa ja muuttuvat dementoituneen. Kotiapu on myös mahdollista, koska varsinkin jos sinulla on dementoitunut kumppani, olet usein koko päivän hänen kanssaan takaisin. Myös tämä auttaa, koska sinut hoitaja siellä, kun kaikki, ei voi mennä alle.

Ei helppo

Huolta dementoituneiden vanhusten ei ole helppoa, mutta varmasti ei vain tumma ja vaikea puolin. Usein tylsistynyt vanhukset voidaan elävöittää vain halata vitsi tai kosketa. Yritä myönteisesti negatiivisia lausuntoja. Että joskus auttaa ja lievittää tunnelma.
(0)
(0)