De Koninck, ihanteellinen terassi olut

Ravitsemus Heli Kiiskinen Elokuu 23, 2017 1 19
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Bolleke varten Antwerpers on paras janojuoma. Tämä herkullinen olut on myös saatavilla kolmea lajiketta vaalea, kolmen ja talvi Koninck. Tässä artikkelissa vain kuvataan Koninck 5%. Monet ihmiset löytää tämä hyvä olut, mutta jotkut eivät puhu hieman katkera jälkimaku. De Koninck on keitetty vuodesta 1833. Se on tuote, joka on selvinnyt ajan hammas.

Sisällysluettelo

  • Craft panimo Antwerpen
  • Valo
  • Hopgeur
  • Käsi
  • Se on virallinen alueellinen tuote

Craft panimo Antwerpen

De Koninck on meripihkanväriset oluen korkea käymisen. Se on keitetty Antwerpenissä samassa panimo.
De Koninck Antwerpen bolleke piikkejä kutsutaan de Koninck-olutta bolleke "tai" bolleke Koninck. Tämä johtuu kaunis lasi maapallo suora jalka. Panimo on perustettu vuonna 1833. Tuolloin oli kymmeniä panimot Antwerpenissä. Panimoteollisuus on kehittynyt vuosien varrella, on laskenut jyrkästi. Nyt de Koninck on ainoa panimo kaupungissa.

Valo

Tämä olut maistuu kevyempi kuin useimmat belgialaisia ​​oluita, mutta ei vähemmän. Alkoholipitoisuus on 5%, sama kuin tavallisen oluen. Verrattuna lager maistuu de Koninck pyöreämpi. Se on syvempi ja täyteläisempi maku kuin lager. Se maksaa enemmän huomattavasti enemmän aikaa valmistautua tähän olutta kuin lager ja tulokset maku. Tämä johtuu pääasiassa oluen alhainen käyminen ja korkean käymisliemi on aina pidempi valmiste. De Koninck Belgiassa on asemaltaan perinteinen alueellinen tuote.

Hopgeur

De Koninck on pintahiivaolut ja on hieman makea maku hiuksenhieno makea jälkimaku joka kaikki eivät voi olla yhtä hyvä arvostaa. Kaunis hopmelange syötteet
Mainonta Lapsi De Koninck Palate intensiivistä. Olut on juomakelpoista kevyt ja siksi ihanteellinen kuin olutta aurinkoisella terassilla. Vaikka tämä olut tarjoillaan talvella takan vieressä mukava lisäksi illalla voi olla sopiva Koninckje ilmeisen juoda kuuma päivä. Tärkein ominaisuus on tyypillinen hopgeur haistat jälkeen siemailla de Koninck.

Käsi

Panimo sijaitsee laitamilla Antwerpenin rajalla Berchem. On raja napa yhdellä kädellä panimo syistä. Tämä käsi näkyy logo Koninck. Vierailu Antwerpeniin ei mitenkään voi olla täydellinen ilman ainakin nauttia terassilla on bolleke. On myös mahdollista tehdä vierailun panimo. Kolme oluet sisältyvät panimo vierailun.

Se on virallinen alueellinen tuote

De Koninck valmistettu samalla panimot kuin Duvel. Se on keitetty, koska 1833. Sen lisäksi, että gewoine De Koninck De Koninck on kolminkertainen d'Anversin 8% ja De Koninck Winter 6,5%. Tämä tuote on Flanderin keskuksen markkinointi- virallisesti tunnustettu alueellinen tuote. Tämä tarkoittaa muun muassa, että muut oluita voi ottaa De Koninck panimon hautua olutta muualla; niin se voi enää kutsua De Koninck.
(0)
(0)