Cupcakes Valentine

Ravitsemus Perttu Järvinen Huhtikuu 20, 2017 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Haluatko yllättää rakastaja on Ystävänpäivä makea jälkiruoka viestin? Tai antaa hänelle pieni, alkuperäinen lahja? Miksi ei koristele cupcakes teeman Valentine? Yksinkertaisesti sisustettu, yllätys sisällä, jossa viesti ulkopuolella ... mahdollisuudet ovat rajattomat. Lautaselle tai laatikkoon, voit sulaa vähemmän!

Cupcakes Valentine

Kuka sanoo Valentine, ajattelee heti sydämet, nuolia ja punainen. Yhdistä kaikki tämä muutaman cupcakes ja voit yllättää rakastaja makea ja herkullinen jälkiruoka tai pieni lahja.

Ainekset tehdä joitakin 17-18 cupcakes

Taikina cupcakes voit tehdä hyvin helposti. Miten tämä, voit lukea joulun: cupcakes. Haluatko tehdä Valentijncupcakes enemmän alkuperäisen? Kaada hieman taikinan muodossa, tämä laittaa kerros punaista hilloa tai voita ja palata tämän kerros taikinaa. Sekä voita ja hilloa annettiin leipoa. Mukava yllätys, kun et ole siellä odottaa. Tai spray suklaa cupcake. Tätä täytä ruisku neste suklaa. Työnnetään ruisku cupcake keittämisen jälkeen ja suihkuta suklaa cupcake. Voit myös olla eri paikoissa lisäys suklaa. Tai tehdä cupcakes vaaleanpunainen tai punainen lisäämällä syötävä neste väriainetta taikinaseoksen. Ei rohkeutta ja järkeä tehdä taikinan itse? Sitten voit ostaa valmiina taikina, esimerkiksi Aveve.

Tarvikkeet koristamaan cupcakes

Yleiskatsaus käytön tarvikkeet, voit myös vilkaista jouluna: cupcakes. Valentine cupcakes on konvehti tai marsipaani punainen ja pinkki hallitsevat, joten saatat hyvinkin löytää valtava lohkon sileää. Lisäksi voit lopettaa cupcakes syötävä helmiä, helmiä, hahmoja, hedelmäpaloja, syötävä glitter, syötävä kyniä, jne tähän aikaan vuodesta lähinnä luonnollisille sydämiä ja punaisia ​​tai vaaleanpunaisia ​​glitter. Lisäksi tarvitset: jotkut pisto muodossa, kaulin, veitset, haarukat, vartaat, jne. Ja tietenkin aimo annos luovuutta.

Ideoita Valentijncupcakes

Tähän aikaan vuodesta on parhaiten punainen ja pinkki! Voit tehdä cupcakes yhtenäinen päällystämällä sinun cupcakes ensin kerros vaaleanpunainen konvehti / marsipaani. Siksi otat palan konvehti / marsipaania ja rullaa se pois kaulin. Laittaa elokuva teidän cupcake ja leikkaa pois ylimääräinen osat. Ripottele punainen tai vaaleanpunainen glitter. Nyt voit aloittaa koristelu:
 • Leikkaa sydän pois siivu punainen konvehti / marsipaani. Kynällä tai syötävä glitter voit liittää nimikirjaimet itsestäsi ja rakkaasi sovelletaan sydän
 • Leikkaa sydän pois siivu punainen konvehti / marsipaani. Kirjaudu kynällä tai syötävä glitter liitä nuoli sydämen kautta ja kirjoita nimikirjaimet vieressä nuoli
 • Jotain haastavaa: Laita punainen sydän cupcake. Nyt leikata sydän ja cupcake kahdessa tyypillinen siksak. Lisää puolikkaat takaisin yhteen. Saat puoli myöhemmin ja rakkaasi toinen puoli.
 • Leikkaa pieni enkeli keula ja nuoli ulos vaaleanpunainen konvehti / marsipaani ja aseta se punainen pinnalla konvehti / marsipaania
 • Leikkaa kaksi sydäntä ulos punainen konvehti / marsipaani ja paikka puoli toisistaan
 • Luo ostoksilla teidän cupcakes: Jos leikkaat hyvin pientä tekstiä ja kiinnitä ne kaikki yhdessä cupcake, jos voit leikata enemmän kirjaimia. Vahvista jokainen kirjain sijaan Cupcake muodostavat näin sana, lause tai sanonta. Voit palvella cupcakes oikeassa järjestyksessä tai voit saada rakkaan palapeli itse. Ehkä alkuperäinen tapa kosintaa? Kirjaimet voi myös ostaa valmiiksi tehty ruokakaupasta tai esimerkiksi Aveve.
 • Leikkaa kaksi karhua, koiraa tai muita lempeä eläimet pois. Tee vasemmalle ja oikealle siten, että ne suudella toisiaan.
 • Leikkaa poika ja tyttö ulos. Laita ne yhteen niin näyttää siltä, ​​että he suutelevat
 • Leikkaa karhu, koira tai muu eläin rakastunut. Laita se cupcake. Leikkaa pieniä sydämiä ulos ja kiinnitä ne edellä kuva. Voit myös käyttää ostetun sokerin hahmoja.
 • Korjaa paljon pieniä sydämiä teidän Cupcake
 • Tee asteittain pienempiä sydämiä eri värejä. Liittää ne toisiinsa, suurin alareunassa, pienin päälle.
 • Sekoita konvehti kanssa syötävä glitter tai pieniä jyviä. Tee tämä sydän joita kiinnität pintaan toinen väri.
 • Ota ruusu punainen konvehti ja kiinnitä valkoinen tai vaaleanpunainen tausta.
 • Leikkaa tulipunainen huulet ja vahvista ne vaaleanpunainen tai valkoinen tausta
 • Leikkaa sydän ja avain ulos. Kiinnitä ne yhdessä cupcake. Viittaus "avain sydämesi." Leikkaa valkoinen suorakulmio. Nick veitsellä linjat niin, se näyttää kansion. Tiivistä kirjekuori pieni punainen sydän.
 • Leikkaus kielet punainen konvehti / marsipaani
 • Jotain haastavaa: haluat rakastaja lähettää viestin, voit kirjoittaa sen pieni pala paperia että asetat taikina kun leipoa cupcakes.
 • Pienellä ruisku punaista hilloa tai paksu grenadiinia siirappi osaksi cupcake. Älä tämä alareunassa, et näe reikä. Herkullista ja yllättävää!

Lisää reseptejä kokki lomalla? Ruoanlaitto ja lapsille
(0)
(0)