Couvade: 20% isät vaikuttaisi

Perhe Erno Huovinen Maaliskuu 13, 2018 0 15
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Couvade: 20% isät vaikuttaisi

No, miehet eivät voi olla "raskaana", mutta ne voivat kärsiä couvade. Tämä koskee 20% tulevat isät. Mutta mitä he kärsivät?

Ilmoitus raskauden oli todellinen ilo miehesi. Koska hän asuu pilvi, voit miettiä koko päivän, jossa kysytään, olet hyvin ja tarvitset jotain. Lyhyesti sanottuna, se riittää sinulle.

Psykologiset ja fyysiset oireet

Mutta viime päivinä, se ei ole liian "ulos lajittelee". Joten mukana teidän äitiyttä että, jäljitelmä, se kehittää tiettyjä oireita ryhmitelty nimellä "couvade".

Nämä voivat olla psykologinen: ahdistuneisuus, levottomuus, lievä masennus, libidon heikkeneminen, mutta myös fyysistä pahoinvointia, ruokahalun muutokset, ummetus, selkäkipu, sukuelinten palovammoja, kovettuminen rinnat ... Nämä oireet ovat yleensä aikana ensimmäisen kolmanneksen vaimojensa tai raskauden loppuvaiheessa.

Niitä ei pidä sekoittaa valeraskaus kärsinyt joitakin miehiä, jotka ajattelevat enceints. Tämä on patologia.

Ja jos se oli pelko tulossa isä?

Couvade voi piilottaa pelko tulossa isä, mutta myös tapa sijoittaa hyvin liian varhain hänen uudessa roolissaan. Biologisesti, on myös se elää hyvin lähellä raskaana olevan naisen kasvusta mies, hänen estrogeenin ja testosteronin tasoa, muuttaa hormoni ja imetyksen, prolaktiini, ja että stressi, kortisolin.

Ja koska he kärsivät couvade, baby blues säästää niitä. Mutta se tapahtuu myöhemmin kuin vaimojaan, noin kolmen kuukauden kuluessa niiden vauva.

(0)
(0)