Chips laatikot pääsiäisenä

Viihde Einari Pitkänen Maaliskuu 13, 2018 0 19
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Suuri pyöreä sirut laatikot koristella pääsiäisenä tai keväällä, kiinni silmään, jossa jokainen hänen silmä putoaa heidän kiva kevään väri ja materiaaleista, joihin laatikot ovat koristeltu

Chips laatikot Pääsiäinen ja kevät

Pelimerkit laatikot eri kokoisia ja voit muokata niitä monin tavoin eri materiaaleista. Nice koriste pääsiäisenä tai vain siksi kevät on tulossa, sisustaa huoneesi näillä kotitekoinen käsityö ja laittaa ne pöydälle tai kaappiin ja voit saada ihailua kaikille.

Miten voit sisustaa laatikot?

Maali laatikot vaaleankeltainen, väri liittyy pääsiäisen ja jousi ja sitten koristella niitä pääsiäinen nauha, pesä kana ja poikanen, kukat pahvi, keltainen ja vihreä nauha, puisia helmiä tai muita esineitä oman maun. Pääsiäisen aika on yleensä monenlaisia ​​asioita myyntiin, joita voit käyttää tehdä jotain mukavaa pääsiäisenä.
Kuvaus laatikon kuva on jäljempänä .Obviously voit käyttää myös muita materiaaleja, jotka sinulla on vielä nurkissa kotona.
Välineet
 • Pyöreä puinen laatikko halkaisija 16 cm.
 • Akryyli maali väri vaaleankeltainen
 • Vesi-pohjainen lakka
 • Lyijykynä
 • Puuhelmiä 4 kpl halkaisija 18 mm.
 • Leveä pääsiäinen nauha
 • Vaalean keltainen ja vihreä nauha
 • Deco vaaleankeltainen pöly
 • Pahvi veneet värit vihreä ja keltainen
 • Kontaktiliimojen
 • Tiiviste ja liima ase
 • Pienet sakset
 • Sakset
 • Medium sivellin
 • Muovitarjottimelle
 • Hiustenkuivaaja

Kuvaus
Maalaus laatikko ja liittämällä nauha ja pentue
Maalaa laatikko akryylimaalilla käyttäen vain hyvin pieni määrä vettä niin, että maali tarttuu hyvin ruutuun maali laatikko kahdesti maali-ja kuivaa kaiken föhn.Vervolgens annat laatikko kaunis kiilto lakka ja jälleen kuivaa hiustenkuivaaja. Seuraavaksi kiinni kontaktiliimaa kapea keltainen nauha reunalla kannen ja hieman leveämpi pääsiäinen nauha keskellä laatikko. Täällä voit tehdä parhaiten aina vähän liimaa ruutuun, työnnä nauha ja niin edelleen kaikki päin sekä kansi ja laatikko ja siististi leikattu kärki pois. Sitten siivu pentueen kanssa kanaa ja poikasen keskellä kannen tiiviste.
Maalit akryylimaalilla
Maalit lakka
Viipaletta nauha ja pentueen
Muokattu deco kangas
Leikkaa kaksi kangasta 15 11 cm. rullalta kanssa deco nauha. Sitten voit leikata kaksi kappaletta vihreä nauha 20 cm. Tallenna vihreä nauha keskellä korjata deco kangas ja nappi. Seuraavaksi pieni push tuella sakset, päät nauha läpi reiän puuhelmiä. Laita yhteystiedot sementin alle pala nauha ja kiinni molempia kankaita vieressä pentueen kannessa.
Narsissit tehdä kartongin
Vihreät lehdet Menemme narsisseja tehdä veneet pahvi. Ensin aloittaa vihreät lehdet, jokaisen lehden tarvitset pala vihreä pahvia 2-5 cm. Piirustus lyijykynällä keskellä pahvi linja, voit nyt helposti allekirjoittaa paperille ja leikkaa se. Käytä tämän tiedotteen tehdä 11 lehtiä. Lopuksi tehdä prässi kuorimaveitsellä keskellä, joten voit taittaa lehdet. Sitten kiinni kaksi lehteä yhdessä.
Sitten teemme ulompi keltainen terälehtiä. Tätä varten sinun leikattu keltainen pahvi kuusi ympyröitä, joiden halkaisija on noin 6,5 cm. Ota ympyrä ja vetää viiva keskellä ja myös kaksi riviä ylittäneet keskiviivan. Jälleen voit piirtää takaisin terälehtiä ja leikkaa terälehdet. Vedä toinen viisi terälehtiä ja leikkaa ne pois.
Seuraavaksi luoda keltainen sisempi terälehdet. Leikkaa keltainen pahvi kuusi kappaletta 3-7 cm., Vasen ja oikea vino nappuloiden katkaista, 1 cm. mitattuna puolelta. Tee prässi 0,5 cm. pohjasta ja leikata muutaman kolmioita kättelyssä täällä, niin voit taittaa alhaalta prässi. Ylimpänä voit leikata pieniä saksilla joitakin aaltoja ja sitten pari viipaletta, näin ei tarvitse olla syvä. Rullaa terälehti lyijykynä.
Ulompi terälehdet
Sisempi terälehdet
Laita yhteystiedot sementti pohjalle yksi kappaletta rullattu terälehti ja kiinni muut bitit ovat lujasti kiinni ja liitä puolin elkaar.Tot lukko tahna kontaktiliimaa uloimman terälehtiä vihreät lehdet, ja sitten sisempi lehdet . Sisempi terälehdet päästä kunnolla kiinni, voit käyttää lyijykynän, aseta se aukkoon kukka ja työnnä, kunnes kaikki on turvallista. Liitä terälehtiä juuttunut ulkopuolella.
Viipaletta terälehdet
Ylhäältä laatikko
Side laatikko Hauskaa puuhastelun.
(0)
(0)