Charity Friends Yad Ezra ?? diskreetti apua

Miscellany Eemeli Ahonen Huhtikuu 13, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jotkut hyväntekeväisyysjärjestöt toimivat hiljaisuudessa. Ne eivät mainosta eivätkä kuulla heidän äänensä tiedotusvälineissä. He haluavat auttaa niitä, jotka tarvitsevat apua niin huomaamaton kuin mahdollista. Yksi näistä hyväntekeväisyysjärjestöille on Friends of Yad Ezra "perusti Rabbi Asher Freund. Hänellä on koko elämänsä ennennäkemättömän rakkautta ja kiintymystä annetaan hoitoa köyhien ja henkisesti sairas. Hänen ainutlaatuinen lähestymistapa teki hänestä kansainvälisesti tunnettu ja hänellä on paljon seuraajia.

Mitä Yad Ezra?

Yad Ezra tarjoaa apua niille, jotka tarvitsevat taloudellista ja tai henkistä apua. Vaikka se on juutalainen järjestö antaa tukea kaikille riippumatta uskonnollisen taustan. Koska huono ja mielisairaat ihmiset ovat usein hävetä tarjoaa Yad Ezra niin huomaamaton kuin mahdollista tukea. Tämä on myös tyypillinen juutalainen käskyn tukea ihmisiä soittamatta niitä häpeään.
Yad Ezra on seuraavat osastot: vuokra-asunto, catering ja ruokaa, vierailuja laitoksiin pääsiäistä tilat, myötäjäiset, keitto keittiö, häät hallit, kuntoutusta mielisairaat, tulostus, hoitokodissa, puuseppä, ompelimo, terveys, turvallinen ympäristö, Miron.

Catering & ruoka

Kuten edellä tapahtuu tukea köyhille ja henkisesti sairas täysin anonyymi. 2500 viikoittain elintarvikepakkausten ollaan nimettöminä toimitetaan köyhille perheille Israelissa. Tavoitteena on tuoda nämä perheet eivät ole hämmentynyt, että ne ovat riippuvaisia ​​ulkopuolista apua. Lisäksi on 1500 ateriaa toimitetaan päivittäin köyhien, sairaiden ja vanhusten, jotka eivät pysty kokata.

Huoneisto Ramot

Alueella Ramot Yad Ezra on 60 huoneistoa, että he vuokraavat 50% markkinoista. Nämä asunnot ovat erityisesti köyhien nuorille perheille.

Pääsiäinen ?? elintarvikepakkauksissa

Pääsiäisen aikana on 11 300 ruokapaketteja köyhille perheille tarjottava koko Israelin. Myös olla 10 jakelukeskuksia vähimmäishinta jaettavien elintarvikkeiden köyhille perheille.

Keitto keittiö / kahvila

Koska kasvoi leikkausten Israelissa ruoan kysynnän palvelee Yad Ezra kaksi ateriaa päivässä kahvilassa niille, jotka pystyvät jättämään kotinsa mutta eivät pysty kokata itse.

Ohr Jerusalem

Ohr Jerusalem on yhtye koostuu vapaaehtoisten kunkin kuukauden laitoksissa henkisesti sairaita ja masentunut ihmiset kippis. Ohr Jerusalem järjestää myös yhteyksiä potilaan ja isäntäperheen erityisesti Sapattina ja vapaapäiviä. Myös Ohr Jerusalem ei kuntouttaa mielisairaat tehdä niitä integroitumaan yhteiskuntaan. Tämä on osoittautunut erittäin onnistunut.

Ma'on Zivyah loput kotiin äidin ja vauvan

Ma'on Zivyah Loput on erityisesti naisille köyhien suurperheet. Ne voivat levätä muutaman päivän aikaa ammatillinen sairaanhoitajien hoitaa vauvoja.

Ompelu työpaja mielisairaat naisille

Toinen hoitomuoto on ompelu työpaja psyykkisesti sairaiden naisille, jotka voivat kuntouttaa täällä.

Kodittomien ja henkisesti sairaiden potilaiden

Keskustassa Jerusalemin seitsemän asuntoa psyykkisesti sairaiden potilaiden. He oppivat itsekuria ja mahdollisimman riippumattomasti. Sisältyy myös paljon kodittomia.
(0)
(0)