Champions of KNVB Cup

Urheilu Pellervo Kauppinen Marraskuu 16, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jalkapallo on Alankomaissa, yksi suosituimmista urheilulajeista. Kilpailuissa kilpailevat vuosittain että vuoden mestaruus. Lisäksi normaali liiga on myös kilpailuja KNVB Cupissa. Taistelu KNVB Cup on järjestetty vuodesta 1899. Tämä on jo tuottanut paljon voittajia.

Hollannin jalkapallo

Jalkapallo on suosittu Alankomaissa, ja on ollut jo vuosia. Lähes kaikki kylät, kaupungit ja kylät löydät jalkapallokentät ja usein jalkapalloseurat. Jo vuonna 1898 tuli jalkapalloliiton, sitten kutsutaan hollanti jalkapalloliiton, jossa suunnitelmaa järjestää erityinen seuroille.

Uusi turnaus

Uusi turnaus, jonka oli määrä alkaa vuonna 1899, jotain oli erilainen kuin normaali liiga, jokainen joukkue pelaa kahdesti vastaan ​​joka toinen joukkue kerran, ja kerran kotona. Uusi turnaus oli avoin kaikille joukkuetta vain voittajia läpi seuraavalle kierrokselle. Losers kapinoi. Lopulta edelleen voittaja turnauksen. Nykyään tämä järjestelmä on nimeltään, moderni hollantilainen termi knock-out-järjestelmä. Se taisteli cup, joka on tunnettu eri nimillä, kuten Holdertbeker, NVB kuppi, KNVB-cup, Gatorade Cup tai Amstel Cupissa. Nykyisin nimi KNVB Cup käyttää uudelleen, NVB muutti vuonna 1946 nimensä Alankomaiden kuninkaallinen jalkapalloliitto. Vuodesta 1899 turnaus on järjestetty lähes vuosittain. Varmasti siitä ajasta, meni ammattitaitoista palvelua joukkuetta kuppiosa ja siellä oli eurooppalainen lisäansiot voittajalle pelata, turnaus voi luottaa riittävä etu. Ennen sitä on ollut vuosia vähän kiinnostusta, Cup ei pidetty niin vuodessa.

Euroopan bonus

Cup-turnaus järjestettiin useammassa maassa Euroopassa. Euroopan jalkapalloliitto UEFA päätti Euroopan turnauksen kaikkien Cup-voittajien. Tämä turnaus pelataan kausi seuraava kausi, jossa cup valloitti. Seurojen, osallistuminen Euroopan turnaus on tärkeä. Se tarjoaa lisätuloja, ja pelaajat voivat profiloitua kansainvälisesti. Eurocupkilpailun oli aluksi Euroopan Cup II turnaus, myöhemmin UEFA Cupin ja nyt UEFA Eurooppa liigan.

Onnea häviäjä?

On tietenkin aivan mahdollista, että joukkue voittaa molemmat turnaukset kaudella, joten yksi on mestari ja cup voittaja. Joukkue voi pelata vain yhteen Euroopan turnauksissa. Tässä tapauksessa se sitten liittyä voittaneen joukkueen ensi kauden Mestarien liigan, mutta menettää finalisti Cupin finaalissa voi osallistua UEFA Eurooppa liigan. Yksi niistä tapauksista, joissa häviäjä on onnea pelaa voittajana Euroopassa.

Amatöörit

Kuppi voi liittyä ammattilaisia, mutta myös amatööri joukkuetta. Se voidaan nähdä vuosittain taas hauskaa, jotkut amatööri joukkueet vielä kaukana ja joskus invaliditeettiin tunnettu ammattilaisia. Joka tarjoaa asianmukaista amatööri joukkue ainakin paljon kiinnostusta, ja taloudellisesti ovat tietenkin mielenkiintoisia otteluita. Käytännössä kuitenkin lähes aina parempi ammattilaisia, jotka tekevät lopullisen kierroksilla.

Voittajat

Taulukossa esitetään, mitkä joukkueet voittaja tuli alla. Näet useita klubeja, joka nyt ei enää ole olemassa tai ovat yhdistyneet. Aluksi kaikki joukkueet ovat amatööri joukkuetta. Vain fifties viime vuosisadan maksetaan jalkapalloilija.

Grafiikka

Kaaviossa näet kuinka monta kertaa tietty joukkue on voittanut KNVB Cupissa.

KNVB Cup-voittajien

(0)
(0)