BMI laskin ja laskea

Terveys Esko Hiltunen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Painoindeksi ilmaisee, onko sinussa paino pituuteen. Tällä BMI voimme määrittää, onko meillä ihannepainon, ylipainoinen, liian ohut tai liian raskas. Miten voimme laskea myös BMI? Mikä on kaava BMI? Mikä on rajana mukaan Health? Kun on lihavuus? Milloin terveysriskit? Noin 40% väestöstä on ongelmia painon, painoindeksi antaa viitteen.

Aikuinen

Laske BMI on vain aikuisille. Kasvaville lapsille ja raskaana oleville naisille, BMI laskea sopimaton. BMI oletetaan keskimäärin ruumiinrakenne. Ihmiset, joilla poikkeuksellisen ruumiinrakenne, BMI indeksi ei saa käyttää ilman lääketieteellistä ja ammatillista ohjausta. Muita ryhmiä, jotka rajoittavat sovelletaan, kuten muissa kulttuureissa kuin aasialaiset tai hindujen, käsittelevät eri ruumiinrakenne. Lisäksi ne paremmin ei käytä BMI indeksi.

Osoitus

Indeksin käytöstä BMI olisi aina nähdä merkkinä siitä, onko henkilö on tekemistä ylipaino tai pikemminkin on ihannepaino. Näyttö BMI indeksin tulisi koskaan nähdä totuutta ilman lääketieteellistä tai ammatillista ohjausta! Osoittaa tulos käytön jälkeen BMI testituloksia levoton, aina yhteyttä lääkäriin !!

Quetelet

Belgialainen Adolphe Quételet vuonna 1830 tuli mukaan ensimmäinen laskenta entisen Alankomaiden. Täällä hän kehitti ajatusta ?? keskimääräinen mies ?? olivat analyysit suhde rungon pituus ja paino. Tämä kaava lomake tunnetaan Quetelet Index. BMI on edelläkävijä nykyisen BMI indeksi.

Kaava

Mikä on BMI kaava? Miten voimme laskea BMI? BMI kaava on:
Kehon paino jaettuna metreinä potenssiin.

Laskea

Yksi parhaista testin laskea BMI indeksi löytyy täältä. On olemassa useita testejä BMI indeksi löytyy Googlen kautta Internetissä.

Terveys

Mukaan suuntaviivat Terveys on painoindeksi 30, raja. BMI 30 ja edellä tarkoittaa lihavuus, liikalihavuus on suuri gezondheidsrisico '?? n. Riski sairastua diabetekseen on valtava ja siellä voi olla muita terveysongelmia, kuten:
  • Korkea kolesteroli,
  • Liian korkea verenpaine,
  • Liian korkea verensokeri.

Terveysvaara

BMI on arvio on potentiaalinen terveysriski, jos se on liian paksua tai liian ohutta. Jos keskimääräinen paino tasapainossa, se on lääketieteellisesti asianmukaista ja ammattimaista ohjausta. Ota lääkäri on välttämätön ensimmäinen askel. Kuka tahansa BMI tulos pienempi kuin 18 ja yli 30 pitäisi ymmärtää, että lääkärin ja ammatillinen valvontaa vaaditaan!

Tulos

Mitä ohjeita tulosten BMI testi? Suuntaviivat BMI:
  • BMI alle 19: alipainoinen, on tärkeää, että painonnousu toteutuu,
  • BMI välillä 19 ja 24: Prima paino!
  • BMI välillä 25 ja 30: ylipainoinen, yrittää laihduttaa!
  • BMI yli 30: Erittäin ylipainoisia ja lihavia, ota yhteys lääkäriin on tarpeen!
  • BMI yli 40: Hengenvaarallinen liikalihavuus, kuvittele itsesi lääkärin ja ammatillista ohjausta. Ota yleislääkäri on ensimmäinen välttämätön askel!
(0)
(0)