Bluegrass, Blackberry Blossom

Viihde Reeta Linkola Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Blackberry Blossom on vanha viulu virittää, tai folkmuzikants: "fidletune. Musiikkikappale löytyy kannalta melodia ja sointu rakenne monilla paketteja takaisin. Hyvä numero opiskelun ja käytännön työn kitara. Hyvä arviointi tekniikka on tärkeää, jotta saadaan nopeutta. Harjoitellessaan, voit vähitellen yrittää nopeuttaa täytäntöönpanoa.

Bluegrass tyyli

Pelata bluegrass tyyli kitara on hyvä tekniikka tarvitaan; alan asiantuntijoita yleensä hallitsee useita tekniikoita taistelu. Vaihtoehtoisissa tasainen poiminta tyyli, muutat downstroke ja upstroke kohti hyökkäys. Kokeneet käyttäjät voivat myös käyttää vaihtoehtoisia sekvenssit ylös ja alas.
Muoto
 • downstroke - V
 • upstroke - Λ

Seuraavat harjoitukset ovat hyviä kehittämään vaihtoehtoisia poiminta tyyli:
Laskea
Yksinkertaisin on allekirjoitus nelinkertainen. Yksi toimenpide lasketaan seuraavasti: "1 2 3 4 '; neljäsosanuotti pelataan jokaisen sävelen tämän allekirjoitus. Kosketa kärki jalka toimeen keskenään syke.
Kätevä tapa sekä neljännekseen muistiinpanoja ja koot määrä on:
 • yksi 234 kaksi 234 kolme 234, neljä 234 | yksi 234 ??
 • musiikki on yleensä jaettu toistuvia osa kuten laulu linjat, säkeistö, kertosäe, jne. ??
 • useita baareja kohti alue on yleensä kiinteä

Alternating
G-duuri mittakaavassa asennossa III voidaan parhaiten harjoittama varajäsen. Liitetiedot on esitetty järjestyksessä alla kirjaimia).
Kuva 1 - G duuriasteikko asentoon III
 • g b c d e f # g ....
 • Λ Λ V V V V Λ Λ ??

Jälkeen 7. huomautus noudattaa samassa mittakaavassa oktaavia korkeammalta, se alkaa "g" tai "1", näkyy vihreällä. Liikunta on helpompaa metronomi. Harjoittele asteikon toiseen suuntaan, korkeista mataliin.
Kolmansissa pelata
Asteikko voidaan leikata osiin kolme huomautusta, ensimmäinen huomautus toistetaan jatkuvasti. G-duuri Kolmansien pelata on seuraava:
 • GABG abca bcdb CDEC ??
 • VΛVΛ VΛVΛ VΛVΛ VΛVΛ ??

Kokeile pelata tämän sarjan ensimmäisessä tahtiin.

Blackberry Blossom

Rakenne tämä laulu on hyvin yksinkertainen; säkeistö, kertosäe, jae, ?? Jae juoksee hieman G sointu, kuoro Em sointu, ja se tulee takaisin yhdessä erittäin mukava ratkaisu.
Soinnut pelataan vain downstrokes. Soitamme nelinkertaistaa aikaa; soinnut vuorottelevat välein kaksi vuosineljännestä. Ensimmäistä sointu laskemme sekunnin, ja seuraavien kolmen neljän.
 • merkintä "G G 'tarkoitetaan:
 • pelata ensimmäinen - basso merkille g G sointu
 • pelata toinen - G sointu

Säkeistö
Jotta se kuulostaa hyvältä, voit laittaa taistelu käsi puolivälissä sillan yli mykistää sointuja vähän. Käytännössä tämä sarja metronomi, ja aloita hyvin hitaasti. Jos luulet hallita sitä, voit mennä vauhdissa.
Huom: nykyinen nopeus tämä numero on yli 200 BPM, joten oikeus tuntea se kaikki tulee alas kunnolla pelata ja kiihtyvällä vauhdilla, kunnes voit käsitellä tätä nopeutta.
Pidättyä
Kuorossa saamme muutaman ensimmäisen baareissa basso toteaa melodia, joka kuluu tyhjäksi jäljellä sointu Em.
Selventää kuoro Tablature Merkintä:

Melodia

Jos se alkaa kuulostaa, voit myös miettiä melodia. YouTubessa löytää monia versioita; Tämä on toinen askel ryhtyä. Blackberry Blossom tulee 250 standardin laulukirjoja, ja on yksi monista perinteiset.
(0)
(0)