Baskimaa: Gorges de Kakuetta ja luonto,

Viihde Heli Kiiskinen Tammikuu 22, 2017 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ranskan Baskimaa on kaunis alue. Kaikkialla maalauksellisia kyliä, linnoituksia ja linnoja. Mutta olet kaikki vain väsynyt ja haluavat nauttia vuoret ja luonto, on olemassa joitakin unmissable paikkoja. Mitä mieltä olet Gorges de Kakuetta? Hyvä iltapäivällä Jännitystä hauskaa päätepiste kaunis vesiputous ja luola!

Sijainti Gorges de Kakuetta

Voit löytää aukon hetFranse Baskimaassa, välisen tien Mauléon ja Iraty, kylässä Sainte Engrâce, joka sijaitsee noin 630 metriä. Lisätietoja kuilu, voit ottaa yhteyttä kaupungintalo Sainte Engrâce tai Bar "La Cascade". Auton voi pysäköidä parkkipaikalle kappaleen vieressä. Sitten voit rohkenen Bar "La Cascade" jos ostat lippusi.

Hinnat ja ehdot

Kävelee rotko ei ole ilmainen. Noin 5 euroa per aikuinen tai 4 € per lapsi voit aloittaa matkan. Rotko voi vierailla päivittäin klo 8 auringonlaskuun maaliskuusta 15-15 11. Koska tie oli täynnä kiviä ja joskus täytyy kävellä pitkin kapeita konnat, ero ei ole pääse pyörätuolilla ja lastenvaunujen. Pienet lapset ottaa ei ole ongelma niin kauan kuin niitä seurataan asianmukaisesti. Koirat on aina pysymään hihnassa. Koirasi vetää kovaa, voit tehdä hänestä paremmin kotona, koska lasku kivien välistä voi olla vakavia seurauksia! Älä unohda kävely, koska matka on vähän seikkailunhaluinen! Luottaa niin iso kahden tunnin kiertomatka.

Rako Kakuetta

Saatuaan ostanut lippuja baarissa voit venture "Lac Bleu" kaunis järvi hieman pidemmälle. Tie on viitoitettu, joten et voi eksyä. Lac bleu alkaa vaellukselle rotko. Rako Kakuetta on aukko kaksi kilometriä pitkä, sinne ja takaisin niin neljä km. Kalliot molemmin puolin ovat välillä 30 ja 350 metriä korkea. Joissakin paikoissa rotko on hyvin kapea, vain muutaman metrin välillä vasemman ja oikean pankit. Tätä kutsutaan "Le Grand étroit". Välillä rotko kulkee pieni joki. Kun sinulla on niin pieni kilometrin tunnelin kautta. Lopussa tämän kävellä, joka kestää noin 1-2 tuntia, tulet kaunis vesiputous parikymmentä metriä korkea. Vielä hieman pidemmälle, 2 km lähtöpisteestä, Grotte du Lac, jättiläinen stalagmites ja tippukivipylväistä. Luola ei ole iso, mutta kaunis. Sitten sinun täytyy mennä takaisin samaa tietä, toinen tapa ei ole olemassa. Matkan varrella on korkeusero on noin 250 metriä.

Vaellus

Kävely on erittäin söpö, hieman seikkailunhaluinen ja erittäin hauska tehdä lasten kanssa. Joskus kävelet vieressä joki, joskus yli siltojen, joskus ajaa alustan useita metrejä joen yläpuolella, joskus viereen tai alle kallioita. On "vaarallinen" paikkoja köydet kireät pitää kiinni, jos on olemassa kaiteet rakennettu. Hyvät kengät ovat must, koska joskus kivet ovat erittäin liukkaita ja voit liukua. Ilma kuilu on raikas ja kostea, pusero ei siis ole ylellisyyttä. Nauti reppu myös tuoda joitakin keksejä ja vesipullo, koska ei ole mitään syö tai juo kuilu. Matkan varrella näet myös kauniita kasveja ja kukkia. Korkealla taivaalla lentää joskus suuria petolintuja yli. Älä unohda kameraa! Joissakin paikoissa on usein henkeäsalpaavan kaunis! Kävelyn jälkeen voit sammuttaa janosi Bar "La Cascade".

Historia kuilu

Kuilu tutkittiin ensimmäistä kertaa Edouard-Alfred Martel, tiedemies. Miten kuilu on luotu ei ole vielä tiedossa. Me tiedämme, että ennemmin laukut viljan pitkin kalliot jätettiin alas tehtaiden, jotka olivat virrassa. Tämän jälkeen murskattu vilja säkit samaa tietä takaisin huipulle. Tänään, kuilu on suojattu luonnonsuojelualue.
(0)
(0)