ATS: comeback Cadillac

Auto Maarit Seppänen Maaliskuu 12, 2018 0 16
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Cadillac koskee lähes yhtä yleinen. Kuten aspiriini merkistä riippumatta edustaa pilleri päänsärky, joten Cadillac brändi edustaa auton lopullisena statussymboli. America menneisyyden ainakin. Viime kaksikymmentä-kolmekymmentävuosi, Saksan Mercedes, BMW ja Audi USA ottanut että paikalla. Aika comebackin tämän vanhan premium. Kehittämisessä ATS Cadillac nousi tai Saksan BMW esimerkkinä. Cadillac ei meteli siitä. BMW 3-sarjan on lähtökohta. Johtaja Euroopan valtioiden vaikka ?? jos auto voi kilpailla Saksan tuotemerkkejä, se on kysytty kaikkialla maailmassa. Kaikki tietävät, että paras ajo auto ?? s ilmoituksia maasta Saksa. ???? Cadillac ATS on vähän kalliimpi kuin BMW 3-sarja: halvin versio maksaa noin 50000 euroa.

Erottuva muotoilu


ATS kompakti sedan on kaikkea muuta kuin tylsää. Runsaasti kromi, kulmikkuutta, vahva linjat ja erottuva ajovalot, alkuperäisen suunnittelun. Maantiellä se on melko liioiteltu kolossi todennäköisesti välittömästi. Tämä auto erottuu suunnittelu Euroopan palkkio sedans, että verrattuna nämä amerikkalaiset yhtäkkiä tuntua hieman tylsä. Sisällä ei puoli toimenpiteitä. Kiiltävä maali ja nahka kattaa kojelauta koristella sisustuksen.

Vehkeet

Autossa on kaikki lisätoimintoja, jotka auttavat kuljettajaa tehtävässään. Comes pyöräilijä, jalankulkija, navalle tai toisella ajoneuvolla lähellä, Cadillac varoittaa pieni tärinä istuimella kuljettajan. Tärinä tuntuu puristamalla reiteen. Lisäksi sisätilat on koristeltu 8 tuuman valkokankaalle työpöydän täynnä kuvakkeita. Tämä niin kutsuttu CUE järjestelmä voidaan myös ohjata takapenkin kanssa iPad. Siten esimerkiksi pyyhi, lämpötila ylös tai alas. Tämä gadget ?? ?? on varsin mukava, mutta vuonna 2012 ei ole ainutlaatuinen. Lisäksi käytännössä ole aina selvä ja käyttäjäystävällinen kuin miltä se näyttää.

Avaruus


ATS on kompakti sedan rakennettu. Urheilullinen. Auto on tilaa neljälle aikuiselle. Runko ei ole niin suuri, ainakaan paljon suurempi kuin Volkswagen Golf: 381 litraa. Lisäksi runko tila on hankala muoto ja lattia ei ole täysin tasainen.
 

Ero taka- ja neliveto

On huomattava ero käsittelyn välillä malleissa takaveto ja 4x4. ATS liikkuu, myös kiinteän ja kompakti runko, siro ja leikkisä maantiellä ja läpi kulmat. Mutta 4x4 versiot ratsastaa vähemmän sileä, enemmän nykivää kuin takaveto versio. Paino on hieno ja paino on suhteellisen vähäistä 1540 kg mutta 4x4 versiossa on lisäpaino 4x4 teknologian. Tämä on yksi syy vähemmän tasaisen kulun. Toinen syy on, että ATS takaveto, toisin 4x4 versioita, Magnetic Ajonvakaaja on. Tämä on Cadillac versio mukautuva vaimennuksen ja varmistaa paremman pidon ja lisää käyttömukavuutta.

Mercedes C-Class

Asiantuntijoiden mukaan Cadillac ATS saavuttaa tason Saksan kilpailuviranomaisten. Amerikkalainen on suora, kiinteä ja tarkka ohjaus ja jarrut täydellinen. Esimerkiksi oli kuitenkin BMW 3-sarjan, Cadillac ja poistamalla se ei olisi, sanoo Auto-kriitikot. Mitä ajokokemus ja taidot ATS voi kilpailla enemmän Mercedes C-Class.

Päästöt ja polttoaineen kulutus


Amerikkalaiset ovat ilmeisesti vähemmän huolissaan polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä. Haittana ATS on sen huomattavasti suurempi kulutus kuin saksalaiset. Vuonna 2013 edullisempaa 2,0-litrainen biturbo diesel versio odotetaan. Lisätietoja seistä 2013 ATS-V 400 hv V6 tuottaa ATS coupe suunnitteilla.
Alankomaissa, ATS on käytettävissä vain 276 hv 2,0 litran turbo bensiinimoottori hyvin toimiva kuusivaihteinen käsivalintainen tai kuusivaihteinen automaattivaihteisto.
(0)
(0)