Asutko alueella riippuvaisiksi ostaa lääkkeitä verkossa?

Terveys Aaron Hartikainen Maaliskuu 13, 2018 0 19
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Asutko alueella riippuvaisiksi ostaa lääkkeitä verkossa?

Pariisi, Lille, Lyon, Marseille ... Sinun kaupunki on se osa kaavioita näiden koukkuun e-lääke. Tsekkaa.

Sivusto on 1001Pharmacies Ranskan kartta kaupungeista eniten mukana online-huumeiden ostoksia. Suurissa kaupungeissa, voimme löytää avoin apteekki myöhään yöllä tai jopa 24 tuntia 24. Tämä viittaa siihen, että kaupungit, jotka kantavat useimmat online huume ostot ovat kaukana suurten kaupunkien metropoleissa. Ei lainkaan, päinvastoin!

Mitkä kaupungit ovat ensimmäiset kolme paikkaa?

Ylimpänä palkintokorokkeelle, on Ile-de-Francen alueella, jonka jälkeen toisella sijalla mukaan Rhône-Alpes ja PACA alue. Nämä kolme vaalipiirejä edustavat kaupunkien Pariisin Lyon ja Toulouse, jotka edustavat kolmea niistä, 25% online huumeiden ostoksia.

Sitten tulevat kaupungit Lille, Montpellier, Bordeaux, Rennes, Nantes, Marseillen ja Dijon. Nämä kymmenen ensimmäisen Ranskan kaupungeissa 50% sähköisen liiketoiminnan.

Kuka on nahjus?

Jopa kolme viimeistä, löydämme alueet Franche-Comté, Limousin ja Korsika. Näissä kolmessa, ne muodostavat vain 2% online huumeiden ostoksia. Todellakin, niiden asukkaat uskovat yhä, että mikään korvaa neuvoja apteekista.

Osta verkossa turvallisesti

Lääke ei ole mikä tahansa kauppatavara. Käyttö väärennettyjen lääkkeiden, huumeiden väärin merkityillä, väärennettyjä tai väärennettyjen voivat aiheuttaa vakavia terveysriskejä.

Siksi Marisol Touraine, sosiaali- ja terveysministeriö, käyttöön vasta 20 lokakuu 2013 tiedotuskampanjan Internetissä, online-huumeiden myynti. Tämä kampanja kutsuu internatures saa pyytää luetteloon Ranskan sivustoja hallitus, myydä huumeita verkossa.

Lue myös: Huumeet verkossa, varokaa huijauksia!

(0)
(0)