Asentaminen firmware R4i

Elektroninen Sauli Kauppi Tammikuu 22, 2017 1 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Oletko ostanut R4i kortti Micro SD-kortti, sinun kannattaa silti asentaa firmware jotta kortti kommunikoida Nintendo DSi. Tämä, valitse oikea versio firmware. Joka löytyy eri verkkosivustoja. Kuinka asentaa sitten ohjelmiston voit lukea täältä.

R4i kortti muoto

Ennen ohjelmisto voi laittaa kartalle on ensin Micro SD-formaatissa kortti. Tämä voidaan tehdä työpöydälle tai kannettava tietokone. Kun ostat R4i kortin olet saanut SD-sovitin. Täällä lopettaa Micro SD-kortti.
  • Aseta SD-kortti sovittimen työpöydälle tai kannettava
  • Valitse sopiva ajaa tutkimusmatkailija ja napsauta hiiren kakkospainikkeella
  • valitse Muoto levy

Laita firmware R4i kortti

Ensin sinun on ladattava sopiva firmware. Tämä voidaan tehdä eri verkkosivustoja. Kun olet valinnut oikean firmware ladattu ja voit aloittaa kanssa R4i kortti.
  • Pura ladattu laiteohjelmistotiedosto työpöydälle tai kannettava, jossa SD-sovitin Micro SD-kortti on
  • kopioi kaikki tiedostot uutettu, paitsi .txt ja Html tiedostot liitä se suoraan SD-kortille

Nyt sinulta SD-kortin edelleen. Voit esimerkiksi luoda kansioita, johon haluat laittaa pelejä, tai kansioita, joihin haluat laittaa homebrew ohjelmia.

Lainsäädäntö ohjelmistojen

On laitonta ladata ja pelata pelejä DSi, joita et ole alun perin hallussaan. Lataaminen kutsutaan freeware, joka myös kuuluu Homebrew ohjelmisto, on laillinen. Josta te niin paljon haluat laittaa DSi kortin.

R4i kortti käyttö DSI

Jos olet seurannut näiden ohjeiden mukaisesti, voit nyt lopettaa SD-kortti R4i kortti. Pysäytä sitten R4i kortin Nintendo DSi ja käynnistä kone. Jos lataat oikea firmware ja kaikki tiedostot laittaa Micro SD kortti ohjeiden valikko ilmestyy näytössä DSi. Jos saat virheilmoituksen voi olla, että olet käyttänyt väärää firmware, tai että osa tiedostoista puuttuu.

Miten tehdä varmuuskopio R4i kortti?

Joskus koskettaa SD-kortti täynnä käytät DSI. Sitten voit tiettyjä osia tai koko kortti back-up niin et menetä. Erityisesti eräiden Pelitilanteisiin edelleen säilynyt. Jos haluat vain jatkaa pelaamista tilanteissa sinun täytyy kopioida niin .sav tiedostoja.
  • lopettaa yläpuolella SD-kortti SD-sovitin ja aseta se työpöydälle tai kannettava
  • Kopioi tai leikkaa ja liimaa kaikki .sav tiedostot kansioon kovalevylle tietokoneen

Jos haluat tehdä pelejä varmuuskopio pitäisi .nds kopioida tiedostoja samalla tavalla tai leikkaamalla ja liittämällä. Voit myös tallentaa muita tiedostoja tällä tavalla.

Päivitykset Nintendo

DSi tekee satunnaisesti mainita uuden päivityksen. Jos asennat sen voi käydä niin, että Micro SD-kortti ei enää toimi. Kun sinulla on toimiva R4i kortti, asenna päivitykset DSI.
(0)
(0)