Ammatti Tiibet

Miscellany Saana Sirola Marraskuu 16, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tiibet on maantieteellinen alue ja entinen itsenäinen maa. Tiibet ulottuu Tiibetin ylängöllä. Vuonna 1950 Kiinan puna-armeijan Mao Zedongin hyökkäsi Tiibetiin. Huonosti varustettu Tiibetin armeija ei ollut ottelussa puna-armeijan.

Historia

Vuonna 1959, kun epäonnistunut kapina Kiinan miehitystä, tallentaa tuhansia tiibetiläisiä pakenemaan, mukaan luettuna Dalai Lama, hengellinen johtaja. Kommunismi Mao siirtyy Tiibetiin ja tuhosi tärkein täplät tiibetiläisiä. Seuraavina vuosina, vahvuus Kiinan laski hieman, mutta tiibetiläiset edelleen pelättävää. Tiibetiläiset syyttää Pekingin, Kiinan pääkaupunki, sorron Tiibetin kansan.
Kukkuraksi avattiin Pekingissä vuonna 2006 rautatie Tiibetissä, jotta pääoma Lhasa edelleen suljettu. Tässä tiibetiläisten eivät olleet tyytyväisiä, joka päättyi mellakoihin.

Uutiset

Tiibetin miehityksen on viime aikoina ollut jälleen paljon uutisia, joitakin viestejä alla:
  • Lulu Wang ottaa kantaa Kiinan, hän sanoo mellakointi tiibetiläiset ovat liian yksipuolinen. Hän myös sanoo, että on vain huomiota väkivallan tiibetiläisten Kiinaa ja että me vain katsoa, ​​mitä Kiina tekee kaiken vastaan ​​Tiibetissä.
  • Euroopan poliittiset johtajat pitäisi harkita boikotin jos Kiina kieltäytyy edelleen puhua Tiibetin johtajan Dalai Laman. ?? Kiina avaamista komitean poliittiseksi tapahtuma maailman johtajia. Niiden on myös vettä politiikkaa tinkiä. Keskustele Dalai Lama on vähiten. ?? Sanoo Jules Maaten, VVD. Jos Kiina ei halua puhua minulle Dalai Lama, Euroopan parlamentti on avajaisiin olympialaisten boikotti. Erica Terpstra, puheenjohtaja NOC * NSF missään nimessä halua boikotoida avajaisiin. Terpstra pitää erittäin tärkeää pitää auki vuoropuhelua Kiinan kanssa.

  • Yksi jäsenistä YK: n, Louise Arbour, Tiibet ei ole tutkia tilannetta mielenosoitukset Tiibetissä joka varmasti vaati yhdeksäntoista ihmishenkiä. Kiinan mukaan hän voi tulla tahansa, mutta nyt se on hankalaa.
  • Kiina on 953 pidätykset yhteydessä mellakoita Tiibetissä, Kiinassa.
  • Olympiatuli ei ole enää turvallista. Useissa maissa tämä on aiheuttanut kohua ja johti useisiin pidätyksiin. Pariisissa neuvoja poliisin lyhentää polku liekin. Kaupungissa oli useita mielenosoittajia, mukaan Ranskan poliisi ?? vaarallista ?? olivat. Useimmat mielenosoittajaa pidätettiin, koska se ei yhteistyötä tekijöille. Liekki pantiin parlamentille bussissa ja siten toi stadionille. Olympiasoihdun rele Buenos Airesissa on päättynyt ilman liian monia ongelmia. Monet turvallisuus toimenpiteisiin. Argentiinan hallitus halusi välttää tällaisia ​​tapauksia Pariisissa. Kaksi päivää ennen olympialaisten soihtuviestin San Franciscossa oli joitakin Tiibetin mielenosoittajia köydet Golden Gate Bridge nousi protestina Kiinaan. Kun mielenosoittajat pääsivät turvallisella pohjalla heidät pidätettiin. Kahden päivän lippu saapuu lentäen.

Kun kaikki nämä tapaukset, se ei ole täysin mahdotonta, että olympiakomitea soihtukulkue poistaa ensi vuonna. Jatkuu ??
(0)
(0)