AMD ja silmän ikääntyminen: 5 päivää tulla testatuksi

Terveys Tomi Auer Maaliskuu 13, 2018 0 21
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
AMD ja silmän ikääntyminen: 5 päivää tulla testatuksi

Kunnes 26 kesäkuu 2015, silmälääkärit aktivoivat vastaan ​​silmänpohjan rappeuma. Jos olet yli 55, tilaisuutta tarkastella ja kartoittaa visiosi.

Keskeisellä paikalla, vääristynyt suoria viivoja, vähäisempi ääriviivat ... nämä merkit voivat olla kuin silmänpohjan rappeuma. Tämä sairaus visio on johtava syy näkövamman Ranskassa 50 vuoden jälkeen. Vähitellen tuhoaa keskellä verkkokalvoa, makula.

Sen alkuvaiheessa, AMD kehittyy ilman mitään oireita useita vuosia. Ja siinä piilee ongelma: kun oireet näkyvät, verkkokalvo on jo vaurioitunut.

Silmänpohjan, kivuton tutkimus silmälääkärin

Kannustaa yli 55-vuotiaiden tulee suojata järjestetään säännöllisesti joka vuosi kesäkuun viimeisellä viikolla, kansallinen seulonta päivän AMD. Silmälääkärit ja sairaalapalvelut tapahtuma kumppanit saavat, tilauksesta, henkilöt, jotka haluavat hyötyä silmänpohjan.

Kivuton on viittaus tutkimus seuloa AMD. Enemmän tukea on aikaisin, sitä todennäköisemmin potilas on saada takaisin osa hänen visionsa.

Tarkista luettelo silmälääkärit osallistuu aktiivisesti näinä päivinä.

Amsler ruudukko, testata sen itse kun otetaan kuukausittain

Vuosittainen on hyvä, mutta ei tarpeeksi. AMD voi todellakin näyttävät yhtäkkiä. Yhdistys Retina Ranska, joka ryhmät näkövammaisille potilaille, suosittelee, että kokeilet näkönsä joka kuukausi 55, jossa Amsler verkkoon.

Harjoitellaan itse kotona, testi on piilottaa yksi silmä ja toinen kiinnitä keskipiste verkkoon. Jos visio yksi silmä on laskenut viime aikoina ja nopeasti tai sinulla on tunne nähdä suoria viivoja vääristynyt tai osittainen poistaminen linjat, meidän on nopeasti yhteyttä silmälääkäriin.

Testi on saatavilla järjestön verkkosivuilla. Jos haluat saada paperiversion enemmän kuin tuote verkossa, voit soittaa 05 61 30 20 50.

(0)
(0)