Alfie Ihmissusi

Miscellany Maarit Seppänen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Alfie Ihmissusi on poika samannimisen kirjasarjan Paul van Loon. Alfie Spaan muutokset yönä hän on seitsemän vuotta osaksi ihmissusi. Valkoiset hiukset, hänen lasit edelleen, hän kokee paljon seikkailuja täysikuu. Vuonna 2011 elokuva Alfie Ihmissusi on kantaesittänyt. On pehmoleluja, pelejä ja muita Alfie ihmissusi tavaraa markkinoille. Alfie Ihmissusi on nimetty 2011 Lastenkirjojen Pidettiin Children.

Kaikki alkaa niin ??

Alfie Spaan oli poika kasvaa perheessä Vriends. Hänen vanhempansa olivat siellä yön karkuun kun Alfie oli vain kolme vuotta. Perhe Vriends on sisällyttänyt hänet perheensä ikään kuin se olisi heidän oma poikansa. Alfie on edistää veli Timmie joka on vuoden vanhempi.
Alfie on yö, kun hän oli 7 vuotta heräsi ja löytää hänellä on hallitsematonta halua liikkua, kun valo täysikuun ulkopuolella. On myös outoa ääntä hänen kurkun, hän ei voinut tukahduttaa. Kun hän näyttää hänen kätensä, hän näkee, että niitä muutetaan valkoiseksi karvainen kynnet. Heijastus ikkunan, hän näkee outo olento, eräänlainen suden, mutta hänen lasit. Hänen koko keho on valkoinen karvainen. Kun Timmie yhtäkkiä tulee huoneeseen, hän pelottaa ensin. Mutta hän toteaa, että valkoinen susi Alfie, kuin se vain todella siistiä. ?? Ihmissusi kuin pikkuveli, jotka eivät halua, että ???
Täysikuu, kolme yötä Alfie muuttuu ihmissusi ja sitten kokee eri seikkailuja.

Paul van Loon

Paul van Loon on luoja ja kirjailija Alfie Ihmissusi ja monia muita, usein jännittävä lastenkirjoja. Paul van Loon tajunnut Alfie Ihmissusi jo vuonna 1994, ja laulu VOF taiteen heidän albuminsa Horror CD ?? ??. Vuonna 1997 hän kirjoitti ensimmäisen kirjan Alfie Ihmissusi.
Paul van Loon on kirjoittanut yli sata kirjaa. Lisäksi Alfie Ihmissusi ovat myös kirjoja Griezelbus tunnettu. Griezelbus yksi on kirja, joka Paavali vuonna 1991 tuli lastenkirjailija. Hänen kirjojaan on julkaistu useissa maissa ja kieliä, mukaan lukien Saksa, Belgia, Italia, Tanska, Viro, Latvia ja Japani.
Paul van Loon on 10 kertaa palkittiin Hollannin Children. Hän on myös 17 kertaa kallistuu tämän tuomaristo.

Hugo van Look

Hugo van Look on kuvittaja Mikko Ihmissusi. Hän on se, joka tiesi tarkalleen kuinka Alfie Werewolf, mukaan Paul van Loon oli näyttää. Hugo on Belgiasta ja opiskeli Graafinen suunnittelu Antwerpenin ja Gentin Animaatio.
Hugo Etsi havainnollistaa lasten lehdissä kuten Okki, Tattoo ja Zonnekind. Hän piirtää lapsille 4 noin 9 vuotta. Hänen ensimmäinen kirja oli ?? Se tapahtui sunnuntaina ?? vuonna 1988. Hän on tullut tunnetaan parhaiten hänen piirustukset Alfie Ihmissusi.

S teema ??

Kirjoja Alfie Ihmissusi kohdella ?? s eri teemoja arjesta. Alfie on itse asiassa poika, kuten monet lapset eivät halua olla erilainen. Hänen täytyy oppia hyväksymään, kuka hän on ja oppii, että muut ihmiset kuten Timmie ja hänen vanhempansa, vain arvostavat häntä, kuka hän on. Kirjoissa, on joitakin tärkeitä arvoja: suvaitsevaisuus, ystävyys, perhe, huumoria ja luonto.
Lapset oppivat tarinoita Alfie useita asioita:
 • Hyväksy itse
 • Kaikki eivät voi luottaa
 • Perhe ja ystävät aina auttaa sinua
 • Mikä on ystävyys
 • Mitä voit tehdä vastaan ​​kiusaamisen
 • Stand up luonnon
 • Että jokainen on erilainen ja että tämä ei ole kovin

Kirjat

Tällä hetkellä 14 kirjoja Alfie Ihmissusi. Kirjat on ryhmitelty vaihtelevat 7 vuotta ?? ?? mutta lapset 5 vuotta vanha myös löytää se hauskaa on lukea. Julkaiseminen Alfie Ihmissusi on Leopold. Sarjassa kirjoja koostuu säännöllistä sarjaa ja joitakin erityisiä kirjoja, kuten kirjoja aloitteleville lukijoille.
Säännöllinen sarja
 • Alfie Ihmissusi
 • Täysikuu
 • Hopea Tooth
 • Weerwolvenbos
 • Vihainen kolmoset
 • Ihmissusi Secrets
 • Ihmissusi leijonan luolaan
 • Ihmissusi Gang
 • SuperDolfje

Erityisiin kirjoihin
 • Painajainen veljenpoika: ohut kirja alkaa lukijoille.
 • Dolfjes hullu täysikuu yö: kuvakirja
 • Älä pure, Alfie: Ohut kirja alkaa lukijoille.
 • Ihmissudet Feast
 • Alfie sneeuwwolfje

Hahmot

Lisäksi Alfie Spaan tulevat tietysti on enemmän merkkejä kirjoissa Alfie Ihmissusi:
 • Timmie: edistää veli Alfie ja hänen paras ystävänsä.
 • Pa ja Ma Vriends: edistää vanhemmat Alfie. Äiti ja isä eivät mielessä, että hän on ihmissusi. Isä mielestä se on erityinen, ihmissusi talossa. Ma kaappaa joka ilta Dolfje ihmissusi on pala raaka pihvi valmis hänelle. Joten Alfie ei ole kanoissa rouva värikynät syödä.
 • Rouva liidut: pahansuopa naapuri perheen Vriends. Vanha nainen, joka Dolfje ensimmäisessä kirja kuntoutuskeskus harvinaisia ​​eläimiä ja ihmisiä. Kirjan kolme, hän palaa mukava naapuri, mutta kaksi pahaa sisarta.
 • Noura: istuu Alfie luokkahuoneessa ja on kirjasta 2 hänen tyttöystävänsä. Alfie on Noura erittäin varovasti purrut, laittamalla ne kolmas kirja tuli ihmissusi.
 • Ukki Werewolf: tapa weerwolfopa että jokainen päivä on ihmissusi. Tämä tapahtuu, kun saat vanhempi. Hän asuu valtion ja Alfie Weerwolvenbos huumorilla ja neuvoja.
 • Nephew Leo: Cousin Leo on myös ihmissusi ja asuu Weerwolvenbos. Hänellä on puhevika, ja hän puhuu hyvin hauska. Hän on iso ja vahva ja auttaa Alfie aina oikeaan aikaan tulipalon.
 • Valentine: vampyyri poika, joka toisinaan esiintyy kirjan. Hän on yksinäinen ja haluaisivat olla ystäviä Alfie ja Timmie, mutta kilpailukykyinen henki ei yhdistä. Valentine Noura haluaisi purra kerran kaulassa, mutta Noura aina outsmarted häntä. Ja sitten hän menee taas kuin raketti ??

Muut Merchandising

Alfie Ihmissusi on suosittu ja että näkyy myös eri myynnin hänen luonteestaan. Joten Alfie on Real Club lehden. Lapset voivat liittyä siihen ja sai useita aikakauslehtiä vuosittain ja tietenkin mukava tervetullut lahja.
Myös täynnä Alfie ja Noura myyntiin. Nämä ovat noin 30 cm pitkä ja pehmeä. Hauskaa faneille Alfie!
Lisäksi haleja ja lehden klubi, on Alfie ihmissusi pelejä myyntiin. Lautapeli, korttipeli ja korttipeli täysin tyyliin Alfie Ihmissusi. On myös mukava palapeli Alfie. On tietysti piirustus ja väritys tarvikkeet myynti Alfie Ihmissusi.
Valikoima on täydellinen myynnin lunchbox, kuppi ja puolue suosii.

Elokuva

Marraskuussa 2011, ensimmäinen elokuva Alfie Ihmissusi elokuvateattereihin. Se on elokuva mukauttaminen ensimmäinen kirja. Elokuvan on ohjannut Joram Lürsen. Alfie pelataan Ole Kroes. Remco perjantaina ja Kim van Kooten pelaa vanhempien Timmie. Muut toimijat, jotka pelaavat kuuluvat: Bianca Warrior, Trudy Labij ja Maas Bronkhuyzen.
Joulukuussa 2011 oli jo yli 100000 kävijää tulevat katsomaan elokuvan. Näin varmistettiin, että Alfie ihmissusi palkittiin Golden Film.
Toukokuuta 2012 näyttää elokuvan DVD.

Musikaali

Kirjasta ?? Angry Drieling ?? on musiikillinen tehty kova lapsille yli 5-vuotiaille. Olbe teatteriesityksiä ja Terra ovat työskennelleet luoda kaunis, jännittävä perheen musikaali on tarina. Musikaali on nimeltään ?? Uudet seikkailut Alfie Ihmissusi ??. Valitettavasti, musiikillinen on nyt käynnissä enää.
Alfie Ihmissusi on erittäin suosittu lasten 5-9 vuotta. Myös vanhemmat ovat hauskoja tarinoita lukea. Lapset oppivat erityisesti, että se on okei "eri" olla. Lisäksi kirjoja, on enemmän artikkeleita Dolfje myyntiin. Alfie Ihmissusi on todellinen lasten sankari!
(0)
(0)