Aktiivinen loma kauniilla maaseudulla Irlannin

Viihde Auvo Salonen Maaliskuu 13, 2017 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ne, jotka rakastavat kauniita maisemia matkustaa Irlantiin. Vihreä saari on tunnettu sen luonnon kauneutta, henkeäsalpaavia maisemia niille, jotka haluavat kiertele autolla tai aktiivisesti haluavat nauttia jalka tai polkupyörällä. Irlannin luonto on koskematonta ja innostava ympäristö antaa jokaiselle kävijälle unohtumaton loma.

Spectacular rannikko

Irlanti on rantaviivaa 1448 km ja sitä ympäröivät lännessä Atlantin valtameren ja idässä Irlanninmerellä. Rannikko on hyvin vaihtelevaa, joskus villisti kanssa jyrkät kalliot, joskus makeasti hiljainen lahtia ja kutsuva rantoja. Matkalla pitkin Irlannin rannikkoa risteävät viehättäviä kalastajakyliä ja voit viettää yön tyypillinen hotelleissa, mökeissä ja bed and breakfast.
Keskeistä tahansa matkan pitkin rannikkoa ovat Cliffs of Moher länsirannikolla ja upea Giant Causeway Pohjois-Irlannissa, jossa voit loputtomasti katsella peliä aallot murtaa mahtava basaltti sarakkeet, tulosta muinaisen tulivuoren toimintaa. Tämä sivusto on tunnustettu UNESCO World Heritage ja unmissable Causeway Coastal Route pidetään yhtenä hienoimmista seitsemän reittejä maailmassa.

Saaret

Irlanti ei ole vain saari itsessään mutta on myös runsaasti kymmeniä pienempiä saaria, kukin muodostaa pieni maailma itsessään. Ne ovat keitaita rauhallinen jossa joskus enemmän kuin muutama sata tai jopa kymmeniä ihmisiä elää, jossa luonto on erittäin mukava, moderni elämäntyyli paine ja stressi pois ja jos koet kaikkein rauhallinen loma voitte kuvitella.
Nämä kaukaiset paikat ovat helposti saatavilla ja vaikka joskus ne ovat kaukana sivistyksen, löydät helppo ratsastaa sopivan majoituksen. Esimerkiksi, on Achill Island että pääsee kautta sillan ja tietysti voit myös matkaa kaunis Aran Islands, enintään 20 minuutin päässä lautalla.

Järvien alueella

Irlanti on täynnä pieniä ja suuria järviä. Rannoille näiden järvien löydät monia suuria lomakohteissa jotka eivät ole vain kiinnostava, koska se on luonnon kauneutta vaan myös nimetty tukikohta retkille. Järven alueella Fermanagh Pohjois-Irlannissa on niin ?? s ykköskohde kanssa keskellä Lough Erne joka voidaan kuvata paratiisi niille, jotka rakastavat kauniita maisemia, niille, jotka nauttivat käynnissä, veneily, kalastus, vaellus, pyöräily. Se on myös alue, josta voit käydä monia kauniita paikkoja ?? linnoja, palatseja, kauniita kyliä ?? ja jossa kävijä löydät kaiken sinun makuusi, kuten bed and breakfast, moderni hotelli, joki veneet, laitteiden vuokraus ja jopa oma saari! On matkat helikopterilla, 18-reikäinen golfkenttä ja siellä on myös viiden tähden Loch Erne Resort.

Ulko-

Voit Irlanti, jossa ylimääräisessä luonnon kauneutta, myös voi tutkia aktiivinen tapa on ilmeinen. Irlanti on ylivoimaisesti retkeilykohde Euroopassa ja joka Irlannin alueella on verkosto selvästi merkittyjä reittejä, retkeilyreitit nuorille ja vanhoille, iso ja pieni. On lyhyitä kävelylenkkejä, helppo ja haastava reittejä, pitkän matkan polkuja pitempiä matkoja. Myös kiipeily on mahdollista, koska Irlanti on 14 huiput yltävät aina 1000 metrin korkeudessa. Jokainen kiivetä palkitaan upea panoraama. Kesällä on myös vaellus Festivaalit Irlannissa, myös Mourne, vuonna Burren ja Wicklow.
Matkan halki Irlannin vesistöjen ehdottomasti varattu niille, jotka rakastavat täydellistä rauhaa. Irlanti voit kiertää jokien, järvien ja kanavien ja veden nauttia kauniista maisemista liukuu ohi. Joskus mennä maihin vierailemaan mukava kylä, alueelliset markkinat, historiallinen kaupunki, matkan jälkeen rentoutua rauhallisempi vesillä. Shannon Väylä on ehdoton voittaja tämäntyyppiselle loma.
Jokainen pyöräilijä unelmat pyöräretken Irlannissa. Tiet ovat rauhallinen ja turvallinen, on monia jalkakäytäviä, maisema maisema muuttuu jatkuvasti, koskaan ei ole liian vaikeaa ja hyvällä onnella voit pyörä tuuli selän takana. Jopa ilman pyöräretken kautta Irlanti ikimuistoinen, jos vain koska sinua matkan varrella tavannut niin paljon ystävällisiä ihmisiä.
On tiheä pyöräilyreittejä satoja pyöräily, ihanteellisia luomaan kierto reitti niiden tarkat vaatimukset. Sillä pyöräilijät ovat kaikkialla maassa polkupyörä sopiva majoitusvaihtoehtoja.
(0)
(0)