Afgaaninvinttikoira

Luonto Pellervo Kauppinen Tammikuu 22, 2017 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kun näet kävelin kadulla, juuri pysyä hiljaa ja katsella: afgaaninvinttikoira. Mikä ylpeä ja eleganssia! Tämä suloinen olento, Darling Nooan joka otti hänet hänen arkki. Hän sopii hyvin sisällä perheesi?

Afgaaninvinttikoira

Afgaaninvinttikoira, Kunkku eli näky, joka tarvitsee paljon liikuntaa ja hoitotuotteita. Ulkonäöltään ylpeä koira. Afgaaninvinttikoira on ystävällinen ja huomaavainen koira, ja sopii hyvin perheen isompien lasten kanssa. Kuka haluaa ostaa tämän koiran ei hyvin kerätä paljon tietoa ensin. Onhan tämä koira tarvitsee asianmukaista hoitoa. Tämä estää koiran myöhemmin toisen perheen tarpeisiin.

Ulkomuoto

Afgaaninvinttikoira on suuri näky koira, joka on tyylikkäästi rakennettu. Hänen päänsä on ylpeänä nosti silmänsä näyttävät tuijottaa kaukaisuuteen. Pää on pitkä, jalat ovat suuria tyypillisiä tupsut. Häntä on hapsut, ja päättyy piste tai kiharaa. Turkki on pitkä ja erittäin hieno, hänen kasvonsa, hiukset on lyhyt. Kaikki värit tulevat ennen, yleisimpiä ovat punainen tai beige tumma maski. Korkeus on 61-71 cm, paino 23-28 kiloa.

Kehitys

Alkuperä afgaaninvinttikoira on, kuten nimestä voi päätellä, Afganistan, Englannissa. Tarina menee noin, että Afganistanin Hound oli suosikki koira Nooan, ja tässä kilpailussa otti hänen arkki. Sukutaulu Afgaaninvinttikoira todennäköisesti palata eaa. On sarakkeet ja taulukot tuolloin on kaiverrettu piirustukset löytyi kuva on elegantti rotu. Koirat pidetään arvokkaana ja usein varastettu Afganistanissa. Afganistanin käytetään metsästykseen ja vartiointi ja suojelu karjan.

Merkki

On tunnettua, että nämä koirat leopardeja ja Panthers ovat hyökänneet mikä eläin on hyvin rohkea. Hän on myös erittäin valpas. Koira haukkuu vähän. Hän on erittäin ystävällinen vieraille, mutta haluton. Hän näkee paitsi ylpeä, mutta tämä on myös hänen luonteensa. Sisätiloissa on rauhallinen koira, kun ulkopuolella käyttää sen valtava energia käsitellään, hänellä on paljon päivittäistä liikuntaa. Afgaaninvinttikoira on taipumus jättää mitään, että siirtyy suorittamaan. Koska sen riippumattomuus tämä ei ole koira kokemattomille ihmisille, niitä on vaikea nostaa. Lyömällä ja huutaa usein haitallista tällä koira.

Hoito

Koska pitkät hiukset, afgaaninvinttikoira on paljon huolenpitoa. Kahdesti viikossa koko kerros on kammattu. Kahden kuukauden välein, koira tarvitsee kylpyamme. Ihmisille, joilla ei ole aikaa tai haluja käyttää vähintään kolmesta neljään tuntiin viikossa takki koira, on suositeltavaa ostaa erityyppistä vinttikoira.
(0)
(0)