Absoluuttinen sävelkorva

Viihde Valma Heinonen Tammikuu 22, 2017 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pieni osa ihmiskunnasta on täydellinen piki. Tämä on harvinaisuus. Nämä ihmiset voivat olla yhden merkinnän sanoa mitä huomata se on. Tämä ei ole kouluttaa. Se on synnynnäinen laatu. On olemassa sellainen asia kuin suhteellisen kuulo. Tällöin voi myös nimittää pähkinät, mutta se on nimitetty viittaus sävy, jotka on aiemmin vaadittu.

Kategorinen voimistelusalit Amsterdam

Mitä me tarkoitamme täydellinen piki?

Täydellinen piki, kyky kuulla ilman viittaus sävy muistiin mitkä huomata se on. Esimerkiksi henkilö ehdottoman kentällä voi myös olla sarvi auton tai kuulevat huomautus joka tuottaa. Se on aika harvinaista laatua. Vajaa tuhat ihmistä on täydellinen piki.

Millä ryhmä ihmisiä on ehdoton kentälle?

On silmiinpistävää, että täydellinen kentällä huomattavasti yleisempää aasialaiset kuin amerikkalaiset ja länsieurooppalaiset. Nyt nousee esiin kysymys, onko tämä johtuu geneettinen taipumus tai johtuu muista syistä. Toisin sanoen: on se luonto tai vaalia? Tässä tutkitaan. Ryhmä opiskelijoita konservatoriossa New Yorkissa verrattiin ryhmä musiikin opiskelijoiden Pekingistä. Ensinnäkin kävi selväksi, että absoluuttinen kentällä on yleisempää tiettyjen perheiden kuin muissa perheissä. Lisäksi se on yhtä yleistä miehillä kuin naisilla. Kuitenkin ominaisuus perheen sisällä tapahtuu, ei tarkoita että se on geeneissä. Usein olosuhteet, joissa lapset kasvavat perheissä loppujen lähes identtiset. Mahdollisesti se on perheitä, joissa monet ihmiset kuuntelevat musiikkia. Kyky tunnistaa väärä merkintä musiikkikappale on varmasti perinnöllinen ominaisuus, kuten tutkimus on osoittanut.
Dna-testin avulla on myös osoittanut, että ottaa musiikillinen korva on perinnöllinen ominaisuus. Mutta tämä ei ole koko tarina. Ympäristötekijät osansa. On osoitettu, että ihmiset, joilla on tonaalinen kieli puhuvat usein täydellinen kentällä kuin ne, jotka puhuvat eri kieltä. Esimerkiksi, tonaalinen kieli on kiina. Tämä on kieli, jolla piki jota puhuu vaikuttaa merkitys, mitä sanottiin. Kuitenkin tutkimus osoitti myös, että lapset, jotka ovat soittotunnit niiden kuudetta vuotta, ovat paljon todennäköisemmin aivan ilmeisesti ole kuulo kuin lapsia vasta heidän kymmenen vuotta musiikin alkaa. Johtopäätöksenä kaikesta tästä on, että ottaa täydellinen kentällä sekä geneettinen alttius ja ympäristötekijät perustuu. Tehdä musiikkia kuudennen elinvuoden lisää mahdollisuutta, että absoluuttinen syntyy kuulo. Tämä koskee kuitenkin jälleen vain, jos on geneettinen taipumus. Tietyissä osissa aivoja jos lähde tämä ominaisuus on kannustettava jo varhain tuoda ehdoton kuulo toteutumaan.

Kuuluisien säveltäjien ja muusikot ovat / oli täydellinen piki?

Ollakseen onnistunut muusikko, ei tarvitse olla ehdoton kentällä. On myös niitä, jotka uskovat, että se on pikemminkin haitta, koska ihmiset saavat ehdottoman kentällä taistelun sävy hieman erilainen kuin mitä hänen pitäisi olla. On myös täysin mahdollista kouluttaa suhteellinen piki. Tämä on kyky nimetä Näytä se käytti referenssisävelen. Kuuluisia muusikoita väitetty heillä täydellinen piki hänen Frank Sinatra, Jimmy Hendrix, Beethovenin, Chopinin ja Mozart.

Ovatko ihmiset ehdottoman piki huijata?

Lisäksi tutkimus on osoittanut, että kun näyttää mukautetaan osaksi musiikkikappaleen aikana pala, vaikka ihmiset täydellinen piki ei näytä sitä. On ollut kokeilu, jossa sävyt pala vähenivät 33 senttiä ja kuulla kukaan läsnäolijoista ehdottoman kentällä.
(0)
(0)