5 vinkkejä valmistautua lomat Painonvartijat

Ravitsemus Senja Ikävalko Maaliskuu 9, 2018 0 35
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
5 vinkkejä valmistautua lomat Painonvartijat

Hyviä valintoja ruokaa joulupöytään, miksi auttaa keittiössä ... neuvoja Painonvartijat, menestyksekkään Eve huoletta.

Lomailemaan luottamusta, sinun täytyy määrittää joitakin sääntöjä noudattaa. Vaikea? Ei! Kanssa Painonvartijat, selvittää, miten ei halki ja hyödyntää lomakauden.

1. Valitse Oma valikko alkuruokana

"Kyllä brutto samppanjaa, ei puolikuiva joiden hiilihydraattipitoisuus on tärkeämpää. Vältä myös mojito cocktaileja jollaisia ​​yhdistää sokeri ja alkoholi. Ajattele virvoitusjuomia: hedelmämehua, vihanneksia ... Lue myös: Alkoholi: miten välttää uusiutumisen lomien aikana?

"Abandon maapähkinät, leivonnaisia, piiraita ja tarjota vihanneksia kulutetaan kasvis VERRINES: kesäkurpitsa kuutioiksi korianteri ja sitruuna ...", sanoo Valerie Roig-Eyral, isäntä Wieht Watchers.

Input: "Vaihda hanhenmaksa ja valkoinen vanukas ostereiden tarjoillaan salottisipuli vinaigrette ja sitruuna mieluummin kuin ruisleipää ja voita, savustettua lohta kastikkeella ja rasvaa rahka tilli, Saint-Jacques kampasimpukoita carpaccio ja paistettu tai sitruuna ", selittää Valerie Roig-Eyral.

Pääruoan, helmikana on yksi leanest siipikarjan. "Jos haluat täytetyt, itse ovat luomassa täytteenä vihanneksia duxelles, sienet, kastanjat tai kuivattuja hedelmiä, Painonvartijat ehdottaa helpottajana.

"Vaihtoehtoisesti liha: paahtopaisti, strutsi, Pekonia vasikanlihan en croute ... ja valitse leipoo joka ei vaadi lisättyä rasvaa. Lue myös: ruoka, ruoanlaitto, mitä valita?

"Mukana lautasen vihanneksia: purjo, endiivi, kastanjasose pitää kevyt käsi rasva ja suosimalla niitä kasveja niiden omega-3 rasvahappoja. "Lue myös: Mitä todella palvella omega-3?

Juusto, korvata perinteinen kartonkia purkki tuorejuusto kevennetty tarjoillaan yrttejä, salottisipulit, suola, pippuri. Se on tuoreempaa, helpommin ymmärrettäviä ja vähemmän rasvaa.

Jälkiruoaksi on useita vaihtoehtoja: "jäinen log sijaan leivonnaiset, leikkaus eri makuja jään pallot, tai hyvin vitamiini, eksoottinen hedelmäsalaattia," neuvoo Valerie Roig-Eyral. Lue myös: Ruoka liian runsaasti sokeria: vaarassa!

2. autan keittiössä

"24. joulukuuta, ei kokki nälkäinen, sinun on taipuvainen maistaa ruokaa, Delphine hälytys Theard, vastuullinen kehittäminen ohjelmia Painonvartijat. Jos nälkä yllättää ennen kuin pääset sinne, syödä omena, porkkana, jogurtti, keitetty muna.

"Muista myös tallentaa ainesosia kuten mennä. Muuten, sinun kannattaa maistaa sitä. Cook kanssa lapsesi tai puolisosi. Voit samanaikaisesti keskustella ja ottaa mielesi pois ruokaa. "

3. Älä ohita lounas NYE

Tämä "huono" idea häiritsee aineenvaihduntaa ja tehdä tallennat enemmän seuraavalla aterialla. Lisäksi voit saada nälkäinen ja täytyy syödä enemmän. Yksinkertaisesti tehdä tasapainoinen ateria painottaen kalaa tai vähärasvaista lihaa, vihanneksia tai palkokasveja, tuoreita hedelmiä. Lue myös: Tasapainoinen ruokavalio, paras ase vastaan ​​talvi viruksia.

4. Olen asettanut säännöt ilta

Saavumme aaton mukaan ottaa heijastuu henkilökohtaisella tasolla. Esimerkiksi: te sanotte, että annat kaksi tai kolme lasillista koko illan ja voit tarjota leipää. "Vaikka juuri ylivuoto tässä yhteydessä, se on aina pienempi kuin jos et aseta mitään tavoitteita olit", muistelee Valerie Roig-Eyral.

5. Käytän tähteet

Seuraavana päivänä, voit palvella liha pysyy kylmänä pieni vihreä salaatti tai tehdä useita annoksia ja jäätyä.

(0)
(0)