10 Vinkkejä estää ryppyjä

Terveys Urpo Juntunen Lokakuu 10, 2017 1 13
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Oletko jo huolissasi ryppyjä, jotka voivat tulla. Linjat silmiisi, varis jalat? Mutta jos sinulla on ehdottomasti tietää mitään? Tässä on 10 vinkkejä estää ryppyjä.

Vinkit

Aurinkovoide
Ehdoton on suojata ihoa auringolta. Aurinko voi aiheuttaa kiihtyvyys ryppyjen muodostumista. Valitse korkea kerroin, edullisesti yli 15.
Kosteusvoide
Kun iho on kuiva, se saa enemmän ryppyjä. Siksi on tärkeää pitää ihon kosteuden. Käytä päivittäin kosteusvoidetta.
Välttää stressiä
Stressi on huono ihoa. Siksi välttää stressiä niin paljon kuin voit.
Aurinkolasit
Käyttää aurinkolaseja. Tämä suojaa ihoa ympärillä silmäsi. Myös puristaa kuin silmä ryppyjä vähemmän yhteen niin, että on vähemmän todennäköistä muodostaa siellä.
Juomavesi
Vesi antaa hyvän kosteustasapainon ihoa. Älä aliarvioi tätä. Juoda vähintään kaksi litraa vettä päivässä.
Poimuttua
Yritä olla paheksua. Yritä puristaa silmäsi usein yhteen tai otsa paheksua, jolloin rypyt näkyvät nopeammin. Myös yrittää olla liian grimaces. Pidä kasvojen lihaksia niin rento kuin mahdollista.
Silmänympärysvoide
Iho silmien ympärillä voi nopeasti saada ryppyjä. Iho täällä liikkuu paljon. Siksi käytä erillistä silmänympärysvoide ja sovelletaan 2x päivässä.
Yöunet
Oteta riittävästi unta. Ihosi toipuu ?? yö ja siten palauttaa oikea tasapaino se tarvitsee. Saa tarpeeksi unta on tärkeää.
Ravitsemus
Kaikki mitä syöt vaikuttaa ihoon. Ihosi on suurin elin lopulta mitä sinulla on. Kokeile riittävästi vitamiineja, kivennäisaineita ja rasvahapot päästä sisälle, jos pitää asiat tasapainossa.
Ei enää tupakoi!
Tupakointi on erittäin huono iho. Tupakointi aiheuttaa huono verenkierto ihoa ja siten ihon harmaa ja harmaa ja voisi varoa. Myös ryppy muodostumista edistetään näin.
(0)
(0)