10 tärkeintä asiaa aikana pohjatyötä hevosten kanssa

Luonto Aadolf Tikka Tammikuu 22, 2017 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hevonen on suuri ja voimakas eläin. On kuitenkin hyvin mahdollista ottaa mukaan hevonen kaikenlaisia ​​asioita. Voit harjata, ratsastus, vaellus ja paljon muuta. Hevonen ei aina käyttäytyä kuin haluat sen heti. Voit sitten pohjatyötä tehdä hänen kanssaan varmistaa, hän saa enemmän kunnioitusta sinua.

Sinun tulisi aina ja kaikkialla olla johtava

Hevosesi aina oppia, kun olet tekemisissä hänen kanssaan. Jos hän on navetassa, jos kävelet hänen mutta myös joka kerta, kun ajaa hänen kanssaan. Hevonen tuntuu erittäin hyvältä, miten tuntuu. Joten ole varovainen, kun olet ahdistunut tai kärsimätön, tämä ongelma voi siirtää hevonen. Jos pelkäät hypätä este on todennäköisempää, että se menee pieleen kuin jos sinulla on erittäin hyvä tunne.

Käyttäydy johdonmukaisesti

Pysy hevonen aina suora ja ystävällinen, mutta ehdottomasti johdonmukainen. On varmasti vaikeaa joskus kun pyydät hevonen näyttää erittäin makea. Sinun ei jää mitään! Älä tee "Voi tällä kertaa, koska silloin tuntuu niin makea näyttää" sinun ei. Johtava lauma aina säilyttää samoja sääntöjä.

Tee joka paikassa harjoituskenttä

Kaikki tilaisuudet käytät harjoitella hevonen. Tallissa, metsässä ja niitty. Joillekin harjoitukset kuten paikallaan ja seuraa sinua mitään erityistä koulutusta maahan tietyn pinta, aita tarpeen.

Anna hevosen huomion

Anna kaikki huomiosi hevonen kun olet koulutusta. Se ei ole hyvä kysyä hevonen, että hän on täysin keskittynyt kun itse ovat kiireisiä puhelimen. Myös puhua muita ratsastajia, ihmiset puolella tulisi välttää niin paljon kuin mahdollista aikana käytännössä.

Mennä pelottava asiat pois tieltä

Koskaan menetä toivoa, että jotain ei onnistu. Usein käy niin, että kun hevonen on kauhuissaan lehmää yksi yksinkertaisesti vältetään kaikki polut, jossa lehmiä seisomaan. Yritä tehdä tätä! Yritä jotenkin vakuuttaa hevonen, että lehmät todella pelottavaa. Esimerkiksi, mene ulos ratsastaa toinen hevonen, ei pelkää lehmiä tai pyytää viljelijän naapurustossa, tai voit tulla kertatoimisesti hevonen.

Etsi yhteyshenkilö

Etsi kohta sinun täytyy vain tarpeeksi yhteyttä oman hevosen. Kuitenkin koskaan anna hevonen tulee pestä hänen kuono vasten omaa. Tämä on merkki siitä, että hevonen tuntee johtaja teitä ... tämä ei tietenkään ole tarkoitus! Se voisi myös olla, että hän on kutinaa jälkeen ratsastus suitset, älköön sinulle, mutta koluta mahdollisesti kutittaa häntä päähän.

Anna hevonen koskaan kiinni

Älä koskaan anna sinulle ihmisenä ohittanut hevonen. Voit ohjaa hevonen, hevonen mukana sinua! Myös vieressä kävellä on alku koulutus ei varmasti fiksu. Vuonna lauma kävely eläimiä, jotka ovat alhaisemmat listalla myös kallistaa takaisin esimiehelleen. Hevonen on liian lähellä kytke se pois päältä ja anna sen muutaman askeleen taaksepäin. Jos tämä ei toimi, se on myös mahdollisuus swing jalka takaisin, tämä voimat ratsain matkalla osalta.
Nopeus on aina määritettävä, älä painella, koska hevonen kuin se haluaa.

Käsineitä, jos hevonen on liian voimakas

Jos hevonen on vähän kunnioitusta saatat olla viisasta laittaa käsineet. Hevonen usein painaa noin 500 kiloa muutenkin. Jos hän menee melko nopeasti vetää köyttä huomattavasti hieroa sisäpuolella kätesi.

Koskaan menetä malttinsa

Koskaan menetä malttinsa, kun olet työskennellyt teidän hevonen. Koskaan huutaa, vedä köyttä tai svengaava köysi / ruoska. Se on aina taistelu, et voita. Älä koskaan pysähdy pahinta aikaa koulutukseen hevonen oppii, että hän voi lakata toimimasta, kun hän on hankala. Miten hiljaisempi ja hillitty pysyt helpommin hevosesi totella.

Älä koskaan mene taisteluun et voita

Hevonen on aina vahvempi kuin sinä! Kun olet varma, että hevonen liikuntaa ei todellakaan voi sinua paremmin edes aloittaa. Sitten pienemmät toimenpiteet, jotka ovat toteuttamiskelpoisia liikunta. Kun asiat eivät toimi sinut molemmat turhautunut ja tekevät hevonen kova. Go tämä taistelu ei ole! Odota hevonen on rento uudelleen ja jatka sitten hieman yksinkertaisempi.
(0)
(0)